Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

help!to prawda ze jasna blond farba ma utleniacze?nie da sie jej zmyc?

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
nie rozjasniacz tylko farba,ale ona ponoc tez ma utleniacze?

Gość gość
farby blond nie da się zmyc.

Gość gość
czyli ma te utleniacze?a nie da sie scierwa pociemnic?tylko nie znowu farbujac?na krotko mam sie sciac?:(

Gość Fryzjerkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kazda farbe da sie usunac. FARBE podkreslam. nie utleniacz badz rozjasniacz. idz do fryzjera i powiedz ze chcesz wrocic do naturalnego koloru i prosisz o usuniecie farby bez nakladania innej. porzadny fryzjer ci to zrobi. jak powie ze sie nie da to znaczy ze nie ma pojecia o tym co robi. sama nie raz cos takiego robilam.

Gość gość
a nie da sie jakimis domowymi sposobami?nie jestem przy kasie a dekoloryzacja kosztuje troche,zreszta czytalam o niej i poniewaz mam cieniutkie slabe rzadkie wlosy boje sie ze by mi wylecialy:/

Gość Fryzjerkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jedyny domowy i tani sposob na to zeby pozbyc sie tego koloru to pojsc do sklepu, znalezs farbe zblizona kolorem do twojego naturalnego zeby odrost sie nie roznil, pofarbowac i czekac az odrosna na tyle zebys konce z farba mogla sciac.. niestety.

Gość gość
dziekuje za porady,ech tylko gdzie ja znajde taki mysi blond:/zafarbowalam sie na glupia blondyne na zyczenie chlopa ktory mnie i tak zostawil:/albo sie zetne,zebym tylko wiedziala jak wygladalabym z krotkimi

Gość gość
to chyba jasny blond jest lepszy niz mysi ? mysie wlosy sa okropne

chyba zależy od farby. Większość blond farb ma utleniacze i chyba najlepiej zrobisz jak poszukasz koloru o ton czy dwa ciemniejszego od swojego (potem się trochę "spierze" i będzie w miarę podobnie wyglądać).

Gość gość
nie bo po pierwsze trzeba ciagle farbowac jak sa odrosty a mnie to wkurza a po drugie ten durny blond kojarzy mi sie z tym jełopem:/

Gość gość
pojde jutro zobacze moze znajde kolor podobny do mojego naturalnego,choc watpie:/

Ja kiedyś takiego myka zrobiłam bo niefortunnym doborze kolorów. :D Z bardzo ciemnego przefarbowałam się na pomarańczowy blondem i potem nałożyłam farbę ciemniejszą trochę od moich naturalnych włosów. Nie widać różnicy :)