Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metalurg29

Po tym jak mnie zostawiła, spadłem na menelskie dno.. Jest dla mnie ratunek?

Polecane posty

Gość wifigdańsk
to ile mialeś lat gdy ją poznałeś ? bo raz piszesz ze 27 a potem ze 26

Gość Metalurg29
Przekazę rodzicom, że korepetycje z polskiego, jako że jestem jedynakiem nie poszły na marne. Widać na tym forum lepiej pisać z błędami, które nie są w twoim nawyku, bo nawet za lat świetności dostałem się na studium dr. Zresztą jak bym był polonista to przy procencie kobiet do mężczyzn nie miałbym raczej takich problemów. I już pewnie dawno miałbym marudzącą żonę, 2 dzieci i psa, który sika na dywan. Problem w tym, że k***a nie mam takiego szczęścia :(

Gość wifigdańsk
[zgłoś do usunięcia] Metalurg29 Dziś było przed chwilą moje chyba największe dno. Kupiłem 2 butelki najtańszej 0,5 i wracałem do domu. Byłem tak pijany zarazem, że nie mogłem trafic kluczem do drzwi od klatki. Schodziła sąsiadka, która zawsze mnie lubiła a ja ją. Jako dziecko pomagałem jej robić zakupy czy tym podobne drobne sprawy... Ale wtaczajac się wypadła mi z kurtki jedną butelka w klatce... Jak zwykle tłumaczyłem się, że to była woda mineralną w szklanej butelce, ale usłyszałem od niej:'Boże, taki fajny chłopak, a tak się stoczył'. Nie odpowiedziałem, a ona odeszła. Wiem, wielu z was powie, że pół światu tego kwiatu - ale przez parę miesięcy czułem się jak w niebie, a że nie jestem pewnym siebie amantem, mam przeczucie, że to się nie powtórzy kurczę,naprawdę gratuluję załamanemu osobnikowi o umyśle ścisłym,będacego na dodatek pod wpływem alkoholu ( "Dziś było przed chwilą moje chyba największe dno. Kupiłem 2 butelki najtańszej 0,5 i wracałem do domu. Byłem tak pijany zarazem, że nie mogłem trafic kluczem do drzwi od klatki."...) tak znakomitego stylu,-oczywiście korki się przydały:) dobranoc.

Gość olaesa......
a z jakiej części Polski jestes?

Gość Metalurg29
Kraków, chodź pochodzę z miasteczka pod krakowem a bawiłem się w studia na ukochanym AGH- bo w porównaniu do dnia dzisiejszego oddałbym wszystko by tam wrócić. Szkoda tylko, że studenckie przyjaźnie kończą się po obronie, zwłaszcza jak się dowiadują że jesteś alkoholikiem.