Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic z tym facetem

Polecane posty

Gość gość

Czesc. prawie 2 lata temu poznalam pewnego pana, pracowaliśmy razem przez 3-4 miesiace a potem ja zostałam przeniesiona do innego miejsca.on od początku mnie podrywal ale ze bylam wtedy z kimś to puszczałam to mimo uszu.chociaż facet mnie intrygowal.no ale ja poszłam gdzie indziej ,tak więc czasami go widywalam na moment ale to tak raz na 2-3 miesiace.w zeszłym roku on został przeniesiony do mojego działu a w tym roku znowu zaczął za mna chodzic.no i tak 3 miesiace na razie, tylko ze: on mnie bardzo lubi i ja jego o czym sobie powiedzieliśmy, ale : spotykamy się tylko w pracy, gdzie wiadomo jak to w pracy, się ukrywamy, jak pracujemy tylko razem to jest super.a tak poza praca to ani smsa od niego ani nic, tylko zawsze mówi ze się nie może doczekac kiedy razem będziemy pracowac, .prawie zawsze znajdzie czas żeby mnie przytulić itp. Ale właśnie ten brak kontaktu poza praca.ja rozumiem ze też każdy ma swoje życie ale smsa chyba można napisać.no nie wiem już.może się niepotrzebnie czepiam i szukam problemow których nie ma.hm. Nie wiem, czy mam się go spytać czemu nie pisze czy co? Czy mam dac temu czas.

Gość ಌღೋღೋಌ
może ma żone a może takie macanki w miejscu pracy to jego fetysz