Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO ZAMIAST CILEST? (wycofanie serii)

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może mi powiedzieć jakie tabletki można brać zamiast Cilestu, w związku z zaistniałą sytuacją? Po YAZ się czułam źle, pogorszyła mi się cera i zaczęły bardzo wypadać włosy, co jest jednym z możliwych skutków ubocznych. W sumie tylko po Cileście czułam się dobrze. A teraz taka sytuacja? Czy ktoś może coś polecić + podać orientacyjną cenę?

plastry EVRA . stosuje od pól roku i jestem zadowolona. wgl nie przytyłam i bardzo dobrze sie czuje. cena zalezy od apteki, w jednej kupilam za 30 a w innej za 50. Nie są tanie ale myśle ze warto.

Gość gość
Tylko wstrzemiężliwość i osobne spanie.

Gość AnnaM261178
U mnie podobna sytuacja, po YAZ czułam się tragicznie, po Yasmin libido spadło do poziomu gruntu. Dopiero Cilest mnie przywrócił do życia i moja kieszeń również odetchnęła z ulgą ;) Niestety, dziś byłam u gina i jedyna pigułka o podobnej zawartości hormonów wg tego co sprawdził doktor, to Midiana. Cena mnie lekko powaliła, zapłaciłam 33zł za opakowanie :(

Gość gość
stosuj nowe tabletki,a rachunki oddaj drugiej osobie.Z uciech korzystacie oboje.

Gość gość
ja stosowałam evrę...wszystko oki do momentu kiedy nie ma upałów...plasterki zdarzało się, że się odklejały :(

Gość frykass
Też brałam Cilest,a obecnie stosuję Midianę. Jest okej, choć portfel bardziej na tym cierpi (u mnie w aptece okolo 36zł..)

Gość jafitka56
zapytajcie o zamiennik Midiany, ja kupiłam zamiennik o nazwie Sidretella za 23zł/op.