Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danaaaaaa

Zabieg Desirial ???

Polecane posty

Gość danaaaaaa

Witam, mam ogromny problem z suchością miejsc intymnych podczas stosunku i w ogóle. Na dłuższą metę jest to dość denerwujące. Natknęłam się w necie na taki zabieg "nawilżania pochwy" czy ktoś o nim słyszał?

Gość weraglinka2013
Ja nie słyszałam o czymś takim ale zaintrygowałaś mnie i poszperałam trochę w necie. Taki zabieg wykonają w salonie Elite - wpisz sobie w wyszukiwarkę. Jesteś z warszawy?

Gość danaaaaa
Nie nie jestem z warszawy, ale jak bym się zdecydowała na wykonanie tego zabiegu to odległość jest akurat mało ważna - zależy mi na efektach :) Szkoda ze nikt, kto miał robiony taki zabieg się nie wypowiedział, ale z tego co czytam w necie to salon ma bardzo dobre opinie, klientkami sa osoby z pierwszych stron gazet więc nie ma powodu do obaw ;)

Nie pomogę ci bo pierwsze słyszę o takim zabiegu natomiast mogę się polecić ten salon z czystym sumieniem. Miałam tam wykonywany zabieg liposukcji - jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów jak i z obsługi.

Gość gość
Dziewczyny nie przesadzajmy, chyba taka wtórna pruderyjność nie jest już w modzie :P Czasem trzeba i taki temat zgłębić, skorzystać z zabiegu etc.

Gość gość
według mnie zabieg Desirial to akurat idealne rozwiązanie, które na pewno pomoże wielu kobietom. ja zaplanowałam go dla siebie na koniec wrzesnia :)

Gość Luna788
Też się nad nim zastanawiam. Ostatnio przeczytałam o nim na Derma Estetic www.dermaestetic.pl (niestety nie pozwala mi dolaczyc linka :( ) i brzmi zachęcająco. Miałyście już?