Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alagdgvd25

Samotność :(

Polecane posty

Gość Alagdgvd25

Witam. Mam 20 lat, mam 3 kumpli o których myślałem, że to moi przyjaciele, ale niestety się przeliczyłem. Jestem bardzo samotny, nie mam z kim wyjść na miasto, pogadać. Chciałbym mieć dziewczynę, ale z tym trochę mam problem przez moją nieśmiałość. Ogólnie normalnie rozmawiam z starszymi ludźmi czy kobietami jak idę do jakiegoś urzędu czy sklepu, ale jak mam zagadać do jakiejś dziewczyny w moim przedziale wiekowym to już tutaj schody się zaczynają, bo po prostu się zaczynam jąkać jak podchodzę do jakiejś dziewczyny i nie wiem co powiedzieć. Za dużo myślę o czym miałbym z nią porozmawiać przez co robię błąd, bo potem się gubię. Można się po prostu załamać, ale chce wkońcu odtworzyć szczególnie do kobiet i zmienić swoje życie.

Gość Alagdgvd25
Trójmiasto.

Gość gość
Za bardzo ci zależy a póki będzie ci zależeć to będziesz się stresować. Najpierw podejdź do tego na luzie i nie traktuj każdej rozmowy z dziewczyną jak "TEJ WIELKIEJ SZANSY" bo tak wcale być nie musi, bardziej bądź spokojny i myśl że to tylko jakiś etap, że takich etapów będzie jeszcze bardzo dużo - Z takim podejściem się wyluzujesz a to potrafi zdziałać cuda.

Gość Alagdgvd25
Masz na myśli, że mam podejść do dziewczyny i po prostu dobrze się bawić, pośmiać nie myśleć o tym, że muszę mieć jej numer i o tym, że musi mi się udać ? Trudne jest to, ponieważ wiele myśli przechodzi mi przez głowę przez ten moment i przez to gadam jakieś głupoty.

Gość gość
To skup się na dziewczynie a nie na sobie bo póki co paraliżuje cię myśl że ona patrzym, wszystko widzi, słucha i ocenia a tak nie jest. Kobiety też myslą o sobie w tym momencie , chcą dobrze wypaść, wydać się ciekawymi itp. NIe myśl że jesteś pod obstrzałem a przestaniesz się bać.

Gość Alagdgvd25
Dzięki za rady, a jeśli już podejdę do takiej dziewczyny to o czym najlepiej z nią rozmawiać ? Wiadomo, że odrazu nie mogę powiedzieć, żeby mi dała numer, bo może maksymalnie 1 na 10 by mi dała, ale tak ogólnie to o czym najlepiej pogadać ?

Gość gość
mogę się z Tobą zapoznać chętnie :*

Gość Alagdgvd25
Mój numer gadu - 1073101 w takim razie :)

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
a przystojny chociaż jesteś? nieśmiałość zwalczymy ale wygląd nie bardzo :D