Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agussia7

Czy miłość można odzyskać?

Polecane posty

Gość Agussia7

O tym, co się między mną a nim wydarzyło za długo by pisać. Po 4 latach nie zostało z nas chyba nic. Kłótnie, zdrady, kłamstwa a jednak kurczowo trzymamy się siebie? Żadne z nas nie potrafi odejść. Przyzwyczajenie- raczej nie. Wyjechałam za nim do innego miasta, mieszkaliśmy razem- nie wyszło. Mieszkamy obok. Żadne z nas nieszczęśliwe. Ani razem ani osobno. Gdy nie odzywamy się do siebie żadne z nas nie robi nawet kroku w przód. Nie potrafimy się kochać, ale zapewniamy się o miłości. Czasami już na prawdę mam dość. Chciałabym aby pojawił się jakiś bodziec, który pozwoli mi zapomnieć, odejść. Nie ma w tym szacunku, zrozumienia niczego. A jednak nie umiemy odejść. Chciałabym żeby było jak dawniej. Ale nie wiem czy mogę tego chcieć. Sentymentalna Aga ( 23)

Gość Takitamzewsi
Wybacz, ale jedyne co się ciśnie na usta to, że oboje jesteście siebie warci. A z tymi zdradami to ty nadstawialas d*pe obcym fiutom, czy on d*pczyl za twoimi plecami. Bo to w tej kwestii dla mnie jest najważniejsze!

Gość xxxnxxxx
Chyba cie troche rozumiem.. mialam podobnie. Moje relacje z (moim juz bylym) chlopakiem byly takie same jak u Ciebie, nie umialam juz dluzej tego zniesc i zerwalam i co sie okazalo, on nawet na to nie zareagowal jak mu powiedzialam ze to juz koniec. Tez zesmy sie czesto klocili i sie zastanawialam czy zerwac czy dac szanse.Często to ja robilam ten pierwszy krok zeby sie pogodzic czy cos ale to i tak nic nie dalo.Nie zaluje mojej decyzji i jest mi z tym teraz lepiej.

Gość gość
nie można.

Gość pomocnaaaa
Przywiązanie.