Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francis Violento

Wróżbita z Poznania - chętnie pomogę, doradzę!

Polecane posty

Gość Francis Violento

Witam serdecznie! Jestem Francis Violento - pochodzę z Olsztyna, ale od dłuższego czasu mieszkam na stałe w Poznaniu. Wróżeniem zajmuję się od 7 lat, a od ponad 3 wróżę ludziom w formie usługi. Swoją przygodę z internetem zacząłem od allegro, ale to nie jest szczyt moich ambicji. Teraz po krótkiej przerwie wracam z nowym blogiem: francis-violento.manifo.com Tam jest dosłownie wszystko - mnóstwo zdjęć, filmów i artykułów. Nie ukrywam swojego wieku ( w tym roku skończę 23 lata ), ani twarzy, ponieważ wróżbiarstwem chcę zajmować się cały czas na przyszłość i taką obrałem sobie drogę. Jestem starą duszą, czuję się bardziej dojrzały, niż podkreślają to moje lata ( chociaż ostatnio w sklepie musiałem pokazywać dowód, gdy kupowałem żołądkową gorzką miętową ojcu na gardło ). Zamiast oddawać się rozrywkom, wstąpiłem na ścieżkę rozwoju duchowego, to dlatego jestem gotowy, by pomóc też innym ludziom. Polecam zwłaszcza seans na żywo, gdzie cena jest bardzo konkurencyjna ( 50 zł za godzinę spotkania ), a w przypadku poważnego problemu oczywiście wydłużam wizytę, by drugiej osobie odpowiednio doradzić, wesprzeć ją, gdyż posiadam również dużą wiedzę psychologiczno - duchową popartą doświadczeniem i rozwiniętą intuicją. Umawiam się u klienta bądź na mieście. Choć styl wypowiedzi mam specyficzny, stawiam przede wszystkim na konkrety, bez lania wody w stylu: "jesteś mądrą duszyczką, ważne są dla Ciebie uczucia i masz wokół siebie 10 aniołków", bo to jest bełkot. Wróżę także poprzez maila ( jedno pytanie już od 5 zł ), a także jest możliwość wygrania DARMOWEJ WRÓŻBY w specjalnym konkursie. Może warto od tego zacząć, by się przekonać? Jestem specjalistą w zakresie kart tarota, run i minerałów. Miłej zabawy z przeglądaniem bloga! Jestem uczciwy, dlatego reklamuję się osobiście, a nie jako zadowolona klientka ( których nie brakuje ). Życzę samych pozytywnych przepowiedni! francis-violento.manifo.com

Gość znowu 10 osób, cholera
jaki program teraz w tv oglądam ? jak nie zgadniesz to jesteś zwykły naciągacz a nie wróżbita :D

Gość znowu 10 osób, cholera
czekam 3 minuty wszak żeś jest wróżbita i już wczoraj wiedziałeś że tu będę i zadam pytanei wieć jak nie otrzymam odpowiedzi to będę spamował fora że francis-violento.manifo.com to naciągacz i oszust :D