Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo OBFITY OKRES. Czy powinnam się martwić?

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz w zyciu miałam tak że skąpe krwawienia przez całe dnie i zdarzyły się jakby dwa potopy. W sekundzie wypłyneło ze mnie tyle krwi ze zalałam całą podpaske i pobrudziłam bieliznę. Potem znowu okres był w normie. Co się dzieje??

Gość gość
Oprócz tego od jakiś dwóch miesięcy 2 dni przed miesiączką podczas załatwiania miałam zakrwawiony papier. Byłam pewna że to okres się zaczoł ale jednak to nie był okres a jakieś krwawienie przed okresowe. Okres dostałam 2 dni pózniej.

Gość gość
Zapewne masz max 15 lat wiec ci odpowiem:) to normalne, tak bywa nie martw sie nie tylko ty tak masz Ja tez, z tym ze nie nosze podpasek bo zalozmy jestem w pracy a tu tak jakby kran ktos odkrecil:) niechce nerwow zaaplikuje tampona i spokoj:)

Gość gość
Nigdy wczesniej tak nie miałam, a mam duuużo więcej lat niż 15.

Gość gość
Wybacz za pomylke. No ja mam tak zawsze ale jeśli ty masz sporo wiecej lat i nigdy tak nie mialas to idz do ginekologa i zapytaj. Ja czasem to mam tak ze gdy siadam na wc to leci ze mnie pol szklanki

Gość gość
Też tak mam podczas załatwiania(sikania) że wypływa sporo, to jest normalne. Ale mnie zalało w sekundzie tak że nawet podpadka sobie nie poradziła z tym i wszytsko rpzeciekło.

Gość gość
Ja kiedys jak jeszcze nosilam podpaske mialam taka historie: wychofzilam do sklepu wiec zmienilam podpaske i wyszlam zdazylam zamknac drzwi a tu kran zostal odkrecony zostala zalana podpaska, spodnie i nogi. Nie wyobrażam sobie zycia bez tamponow, to luksus

Gość gość
a bylas z tym u ginekologa? moim zdaniem to nie jest normalne

Gość gość
No napewno lepiej pojsc i zapytac ginekologa. Ja mam tak od lat wiem ze wszystko jest ok ale dla osoby ktora nigdy tak nie miala i zaczelo sie to dopiero teraz to lepiej u lekarza to sprawdzic

Gość gość
zawsze miałam raczej skąpe i regularne miesiączki, pewnego razu nie dość,że tydzień przed terminem to jeszcze potop. Szybciutko poleciałam do gina, zbadał mnie powiedział, że wszystko ok i czasami tak się zdarza, że okres jest inny niż zwykle. Jak to był jednorazowy wybryk myślę ,że nie ma się czym martwić ,ale lepiej dla świętego spokoju idź do swojego gina.

Gość gość
własnie ze obfity okres nie moze byc czopowany tamponami!! to wszytsko musi wyleciec. tampony sa zreszta z mysla o basenach czy innych sportach a nie na co dzień . Odpiowiadajac na pytanie , tak moze byc obfity . Ja mam tak caly jeden dzien