Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JW10

Mlode miesko :)

Polecane posty

Gość JW10

Pytanie do pan. Chcialabym zasiegnac opini pan, jak wygladaja ich zwiazki z mlodszymi partnerami. Mam na mysli mlodszego faceta o max 5 lat. czy widzicie duza roznice, czy boicie sie o to, ze was zostawi dla mlodszej I czy wam to przeszkadza? No I czy myslicie, ze taki zwiazak ma szanse na przyszlosc, ze facet was bierze na powaznie? Mowa o fececie 33 I kobiecie 37. No I jakiej narodowosci jest wasz partner, bo wiadomo, ze w polskiej kulturze, to jakis wybryk natury chyba.

ja mam młodszego faceta o 5lat ,jesteśmy razem 10lat i nie mam obaw że mnie zostawi

Gość JW10
A ile masz lat? Bo inaczej chyba wyglada sprawa w wieku 25 lat, a inaczej w wieku 35.... ...no chyba

Gość seksownie rycząca czterdziecha
a ja mam 40 a teraz robię podchody pod 28-letnie ciacho - i jestem na dobrej drodze! zawsze okręcam ich wokół paluszka cieplutkim głosikiem - rozmawiamy o muzyce, motorach i samochodach (moje hobby - a facetów strasznie kręcą laski, które się na tym znają) - a potem hop z młodym mięskiem na łóżeczko - kilka razy i następny (żeby nie było kłopotów, bo mam stałego partnera ;-)

Gość nogo
40 y to najbardziej niebezpieczne kobiety :-) nie przepuszcza zadnemu!

Gość seksownie rycząca czterdziecha
to prawda - nie przepuściłam żadnemu młodszemu, który mi się podobał ;-)

Gość JW10
Moj cel jest tak seksowny, ze ostatnio jak sie z nim tylko calowalam to az mi kiecka przemokla taka bylam podjarana, no ale ze to bylo miejsce publiczne, to nie bylo mowy o bzykanku. Zreszta potrzymam troche kochasia, choc juz jest napalony.....niech troche poczeka, a bedzie lepiej smakowac. Normalnie mam taka ochote go zerznac, ze szok. Nie Wiem ile wytrzymam. Oczywiscie nie jest polakiem, zachwyca sie moimi niebieskimi oczami I miekkimi wlosami..... Nie jest tez arabem, murzynem czy zoltym. Bialy czlowiek, no lekko opalony, z europejskiego cieplego kraju. Jestem nim oczarowana.....choc nigdy nie sadzilam, ze na takiego goscia zwroce uwage....lekki zarost, modne-ala pedalowate ubranie. No ale ta osobowosc.....zawsze usmiechniety, optymista.....no I leci na mnie :) :) :)

Gość młody ---25
idz sie lecz stara babo. tylko młodziutkie sie liczą

Gość młody ---25
ty czterdziecha stara prukwo

Gość młody ---25
ty lepiej naucz sie ortografii wtedy pisz do mnie :D nie zmienia to faktu ze takie jak ty mnie obrzydzaja

Gość młody ---25
w*****aaaa cie jak jakas młoda d**a odbija ci faceta nie ? nie oszukuj sie -- czas juz na ciebie..