Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetaaa83

Planujemy ciążę!!

Polecane posty

Gość Anetaaa83

Jak w temacie:) W lipcu skończę 30 lat. 12 maja wzięłam ostatnią tabletkę. Jestem już gotowa żeby zostać mamą:) Chcę się do tego wszystkiego odpowiednio przygotować...zrobić wszystkie badania...Może są na forum kobiety, które na najbliższy okres mają podobne plany?

Gość Anetaaa83
No trudno - poplanuję sam:) A może jakieś rady od mam, które ten pierwszy okres mają za sobą?:) Na przyszły tydzien zapisałam się do ginekologa - zrobię badania..wczoraj byłam u swojego lekarza rodzinnego...jestem nadciśnieniowcem..borę leki - musiałam zmień tabletki - zobaczymy jak sie będe po tych czuła:) dostałam broszurki do poczytania:) Hmmm jedna rzecz mnie tylko trochę martwi - chociaz wiem ze czasami tak się zdarza - 12 maja - jak pisałam wzięłam tebletkę ostatnią...minęło trzy i pół tygodnia a ja prawdopodobnie nie miałam owulacji - znaczy stwierdzam to po obserwacji..nie robiłam żednych testów ani nic... ale sluzu np nie było...

Gość przyszla mamusia
Ja również rozpoczynam badania :) U lekarzy już byłam, biorę kwas foliowy i kupiłam mikroskop owulacyjny :) Jestem taka podekscytowania

Gość gość
Zbadaj sie ogólnie - czy jestes zdrowa. I przemysl 200 razy swoja decyzje ;-) Swoja droga - co spowodowalo, ze chcesz miec dziecko?

Ja też mam zamiar przygotować się do ciąży dlatego również proszę o podpowiedzi co do badań które należy wykonać. :)