Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiula37

mężatka bi

Polecane posty

Ja też czekam . Ciekawa jestem jak będzie wyglądało to nasze spotkanie .

Podam napewno ale nie dziś bo mam wspólnego z siostra . Bądź cierpliwa . Zaczekaj a będzie ci to wynagrodzone

Gość Bi_Lbn
Hmm, a może jest jakaś bi z Lublina? :)

Gość też bi:)
Madzia a mogę zapytac ile masz lat?

Gość śmiała panna
a może jest tutaj jakaś panna z Dolnego Sląska?

Ha ha ha nie uważam abys była za stara, choć po tym jak pisałaś w jakim wieku są twoje partnerki myślałam, że jesteś koło 30stki:) Miło spotkać kogoś kto ma podobne zainteresowania, bo w moich kręgach raczej mało osób wie jaka jestem. Oczywiście mąż to akceptuje i podoba mu się:) A piszesz, że jesteś z okolic Poznania a gdzieś bliżej Leszna czy w innym kierunku?

Ja w tym roku kończę 27 więc młoda siksa ze mnie:) na koncie "tylko jedna panienka" więc małe doświadczenie:) za to ochota duża:) U mnie podobnie jak u ciebie mąż zawsze towarzyszy znaczy przygląda się. Ach i na koncie jeszcze trójką 2m+1k.

Okolice Leszna. A powiedz mi jaka była reakcja twojego męża gdy dowiedział się jaka jesteś? Zdziwiony? Zszokowany? Mój był zdziwiony ale to chyba dlatego, że zaczęliśmy się spotykać bardzo młodo (ja 15l on 18l) i na przełomie lat dopiero moja erotyczna osobowość się kształtowała. Przełom nastąpił gdy na studiach moją najlepszą przyjaciółka została less i mimo, że nie powalała urodą było w niej coś takiego (wspaniała osobowość) która mnie strasznie do niej ciągła. Niestety to ona nie chciała bo bała się, że zniszczy to naszą przyjaźń a na dzień dzisiejszy wiem, że żałuje bo mi o tym mówiła:) Powiem Ci, że w moim otoczeniu jakoś nie spotykam takich dziewczyn a może są tylko nie chcą o tym mówić cholera wie.

To był spontan,zabawa przeistoczyła się w nieziemski sex:) Mąż to lubi:) Nigdy nie miał pretensji,a oko sobie nacieszył:)

To tak jak u mnie zabawa przeistoczyła się w sex tylko, że na nas patrzyło 2 facetów bo jeszcze mąż tej koleżanki:)

Spotykacie się na sex z innymi parkami? My chcemy spotkać się z parką gdzie kobieta jest bi:) Tak jak Ty:)

Wiesz co u nas jest tak, że my zaczynamy jak się dobrze zabawimy to mężowie się dołączają ale każdy do swojej żony bo ta koleżanka nie zgadza się na wymianę partnerów. Generalnie troszkę mnie to dziwi skoro na tyle sobie pozwala ale staram się szanowac jej decyzję. My szukamy pary gdzie mogła bym się bawić zarówno z kobietą jak i mężczyzną no i chciała bym aby mój mąż też coś z tego miał poza patrzeniem oczywiście.

Wiem, że mój mąż zarejestrował się na jakiś portalach raz nawet napisał do mnie facet ale po krótkiej wymianie zdań odpuścilam sobie po pierwsze jego dziewczyna nie chciala się spotkać z moim mężem a po drugie ten facet chciał się ze mną spotkać najlepiej bez męża ( a to mnie już jakoś nie bawi) w dodatku koniecznie chciał abym wysyłała mu zdjęcia swoich stóp. Był fetyszystą stóp. Więc całość jakoś odbiegała od mojego rozumienia dobrej zabawy z mężem a nie z facetem który pewnie nawet nie potrafi porozmawiać na normalny temat nie związany z lizaniem stóp:) Dodatkowo mamy prawie roczne dziecko co nieco komplikuje sprawę, takich spotkań i nie chodzi o to, że je wyklucza ale o to, że chciała bym poznać na prawdę kogoś inteligentnego kto by nie myślał o mnie jak o dziwce. Choć myślę, że mnie w jakimś stopniu rozumiesz skoro sama pisałaś o poznaniu partnerki i, że coś musi cię do niej ciągnąć a nie chodzi tu o wygląd.

Mój mąż wyjeżdża często w delegacje,nigdy go nie zdradziłam i nie zamierzam tego zrobić. Z kobietą to nie jest zdrada ( przynajmniej mąż tak uważa ) można poplotkować,iść razem na zakupy oraz miło spędzić wieczór na słodkich igraszkach:) Obecnie nie mam stałej partnerki. A brakuje mi tego bardzo... Choćby jakieś spotkanie z parą podobną do nas. Mamy dwoje dzieci:)

Ja też nie mam ochoty na zabawę gdy męża nie ma można powiedzieć, że bez niego to nie jest przyjemność. Zgadzam się również z tobą w kwestii tego, że igraszki mają być dodatkiem ( jak, że przyjemnym) do calości, ech szkoda, że mieszkasz tak daleko.... A dzieci w jakim wieku masz?

Szkoda... Mamy dwójkę 7 i 5 lat:) Chciałabym już dzisiaj się spotkać...

Ja też narobiłaś mi ochoty:) Rozmowy o seksie zawsze mnie podniecały choć tak na prawdę nie piszemy o niczym konkretnym:) Ech szkoda, że mąż w pracy do 19.00 a jak wraca to ja wybywam z dziewczynami na piwko, cały dzień dziś z dzieckiem w domu (ciągle pada) i potrzebuje troszkę odpoczynku poza domem. A swoją drogą brakuje mi seksu ostatnio, jakoś tak czasu ciągle nie ma, ciągle w biegu a z kamienia nie jestem libido raczej wysokie....

Wiesz,kochamy się codziennie nawet kilka razy:) Ale ciągle mi mało:) Siedzę sama i masuje swoją wilgotną c*pke mażąc że robi to jakaś kobieta:) Masz jakieś fajne fotki z zabaw?

Gość Slly
Jaka niewyżyta:-):-)

Gość Slly
Też bi i madziabi,może trujkącik?:-)

Gość Slly
A skąd jesteście?