Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

które laski z reotycznego lubicie

Polecane posty

Alicja buźka! :) Oooo, Rus1 to był towar jak ta lala.

Dark? Czy na wyciągnięcie języka wystarczy? Czubka nosa? Twoje palce? A gdybym ci powiedziała, że pomogę ci swoimi palcami, dałabyś radę się wwiercić i wydobyć to dobre? Co prawda reflektuję męskie szorstkie paluchy, ale kobiece przyjmuję należycie. Pasi Dark?

Nie. Nie tak Bó. Ty tyłem, blisko, bardzo blisko mojej twarzy wkładasz w siebie palce. Soki płyną po udach kiedy w sobie gmerasz, płyną po moich i po Twoich. Wycieram Twoje dłonią, podstawiam Ci pod nos do ust, wąchasz, czyścisz, jęczysz. Tak to widzę, taką chcę Cię widzieć.

Zaraz, moment, chwila. A gdzie twoje soki ciipowe Dark?

SM, a moje kiedyś wycałujesz czy co? No weź się zlituj. Ileż można skamlać.

Dark, twoja wizja mi się nie podoba. Pozwól się rozszarpać. Co? Możesz leżeć, siedzieć, stać, kucać, klęczeć. Mi tam ryba. Grunt byś miała kopyta szeroko rozstawione.

Jak ładnie mi pokażesz to pozwolę Ci. Nie na wszystko od razu oczywiście. Nie możemy się tak eksploatować prędko, zostawmy coś na przyszły czwartek moja Bó.

SM, sentymentalnyś. Pięknie. :) Też wspominam z łezką w oku. :P

Dark, ja się nigdy nie kończę. :( Co z tym zrobić? Ja im więcej mam, tym więcej chcę. Czy to nie gópie? Ale jeżeli ci bardzo zależy mogę ci siebie zostawić na kolejny czwartek. Mogę tylko skąpo ci podawać moje ciało. Moje soki, moje pożądanie i moje pragnienia. Wiem, że ci to pasi. Pasi ci?

Gość gość
dark_ side Nie. Nie tak Bó. Ty tyłem, blisko, bardzo blisko mojej twarzy wkładasz w siebie palce. Soki płyną po udach kiedy w sobie gmerasz, płyną po moich i po Twoich. Wycieram Twoje dłonią, podstawiam Ci pod nos do ust, wąchasz, czyścisz, jęczysz. Tak to widzę, taką chcę Cię widzieć. x siebie tez tam widze gdzies w niezbyt oddalonym kąciku nieprzerwanie wale gr***e a w wokol gwiazdy i odjazdy w rytm stanowczych pomlasków napletka

Niby chłopy mają dwadzieścia razy więcej testosteronu, wigoru, g***towności a mnie się wydaje, że ja ich wszystkich wyprzedzam. To wszystko jest na maksa nie do wyjaśnienia? Czy jest? Dark droga, weź no ty mi powiedz. Rozwiąż tę historię.

Nie, chcę wszystko. Do bólu, do łez, to krwi ostatniej kropli z żył. Udaję tylko cierpliwą. Kiepsko mi wychodzi przy Tobie Bó to udawanie skromnisi.

Dlaczego ocenzurowali słowo" g.w.a.ł.t.o.w.n.o.ś.ć''? Czy człowiek na erotycznym nie może swobodnie używać słów typu penis, chóój, pizzda? To się w pale nie mieści. :/

Jasne, ty słuchaj ludzi to wyjdziesz jak Zabłocki na mydle. 💤 I się więcej do mnie nie odzywaj, nie jesteś mi do niczego potrzebny.

Gość gość
Tu nikt normalny nie pisze i kogo tu lubić.Piszą bzdury,że śmiać się chce,ale to tylko uzależnienie i sądzę,że to choroba i przez to rozumiem :(

Zakładam czapkę Sherlocka Holmesa i szpilki, odpalam fajkę i tak sobie myślę Bó, że nie wiem czemu tak jest, czemu tak się dzieje. I wiesz co jeszcze myślę Bó? Że gowno mnie to obchodzi, że dobrze jest jak jest.