Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny moj sluz!! 17 latka

Polecane posty

Gość gość

prosze o pomoc mam 17 lat !! okres miałam 15 maja dodam ze mam niereguralne i nie wiem kiedy mam dni płodne moj chłopak ma 19 lat i wyjezdza za granice i kochalismy sie 4.06 a dzis sie budze a duzo sluzu takiego przezroczstego i rozciagliwego czy plemniki mogli by dozyc do 6.06 nie chce byc w ciazy

Gość gość
pomoze ktos?:(

Gość gość
plemniki przeżyją nawet 7 dni ;] dzisiaj mamy dopiero dwa dni po, więc nie panikuj, tylko poczekaj jeszcze. Poza tym to po prostu pochwa może się oczyszczać. jak masz wątpliwości idź do gina. nie ma innej rady.

Gość gość
ale nawet do gina jest za wczesnie bo to dopiro 2 dzien

Gość gość
dodam ze jest bardzo mokro jak nie załozyłam wkładki to rano strasznie mokro było

Gość gość
wytłumaczy mi ktos boje sie :(

Gość jakie te dziewczyny sa głupie
tak mozesz byc w ciazy !!

Gość gość
pytam serio????

Gość gość
Przestań głupia panikować. I tak nic ci nikt nie powie teraz po dwóch dniach. Jak nie dostaniesz okresu w ciągu dwóch, trzech tygodni to wtedy zacznij nad tym myśleć a nie bzdury piszesz tutaj.

Gość gość
Jeżeli masz nieregularne to być może masz owulację.Jaki to był stosunek?

Gość gość
doszedł we mnie

Gość gość
doszedł we mnie

Gość gość
doszedł we mnie

Gość gość
dlaczego moowisz do mnie głupia ! przeciez sie martwie

Gość gość
o co się burzysz dziecinko? Że ktoś nazwał cię głupią? Miał rację, bo jesteś bardzo głupia, dochodzić w środku może para która się stara o ciążę. Tego się niczym nie da wytłumaczyć. A ty masz nieregularny okres tak? Ale że co, że wypada nie zawsze w parzyste dni?? Dziecinko. Przecież ty masz normalnie owulację miałaś okres niecałe 3 tygodnie temu, to jest jak najbardziej prawidłowy czas na owulację. Znasz jakieś podstawy kobiecej fizjologii? Masz superszansę na poczęcie, jeśli jesteś młoda zdrowa to nie martw się, i tak masz pozamiatane natura dąży do ciąży właśnie u takich mam ;-) czym ty wytłumaczysz że w czasie spodziewanej owulacji (tak tak dziewczyno!!! ) dałaś mu się spuścić w środek? Aaaa może on też ma 17 lat i nie zdążył wyjąć? Pogratulować dzieciaki!

Gość gość
a zabezpieczasz się jakoś, tzn tabletki anty, plastry? cokolwiek? Czy szliście na żywioł? Jeśli się w żaden sposób nie zabezpieczyłaś to możesz być w ciąży.

Gość gość
a zabezpieczasz się jakoś, tzn tabletki anty, plastry? cokolwiek? Czy szliście na żywioł? Jeśli się w żaden sposób nie zabezpieczyłaś to możesz być w ciąży.

Gość gość
jeszcze może z ciebie wychodzić ta sperma powoli. Ja mam tak praktycznie zawsze, dwa, trzy dni po stosunku wychodzi ciągnąca się sperma. Poczytaj sobie w internecie troszkę o spermie i o anatomii kobiety. A tak swoją drogą to od d**y strony wszystko zaczęłaś. Ja również zaczęłam współżyć mając 17 lat, ale brałam tabletki aby nie wpaść.

Gość gość
ja mam niereguralny okres nie wiem kiedy mam owulacje a my sprobowalismy raz przed jego wyjazdem za granice nie sadzial ze mam dni plode dopiero dzisaj wy mi uswiadomiłyscie ze moge byc w ciazy własnie miałam isc do lekarza załatwic tabletki :( on ma 19 lat!

Gość gość
aha ale to jest bardzo ciaggliwe jak sie pocierałam to sie ciagnie i jest takie jak kurze jajko białko

Gość gość
ja mam 26 lat, męża, mieszkanie i pracę ale dopóki nie będziemy pewni że chcemy dziecka to nawet w dni niepłodne robimy przerywany bo organizm ma różne zachwiania i nie chce mi się mierzyć temperatury itp. Śluz jest u mnie niezbyt czytelnym znakiem, nawet w płodne nie jest go za wiele także nie oceniam i nigdy nie pozwalam na koniec w środku, bardzo rzadko tuż przed okresem bo czuję że go dostanę już kilka dni przed. Jak ty wytłumaczysz co tobą kierowało przecież dni płodne masz w normalnym spodziewanym terminie po okresie. Ja nie wiem co ty powiesz mamie i tacie, może zacznij od tego że chyba nie pojedziesz w tym roku na kolonie.... Ja dostałam pierwszy okres w wieku 17 lat, i gin powiedział że to w zasadzie normalne.

Gość gość
ja dostałam okres jak miałam 13 lat boje sie wiem ze zle zro biłam nie wiem co mam robic jak powiedziec o tym rodzica oni mnie znienawidza a ja nie chciałam:(

Gość gość
byłam sprawdzic jest dalej przezroczysty i rozciagliwy

Gość gość
poradzi mi ktoras???

Gość ja CI poradzę - puknij się
w pusty głupi łeb:D 17 lat i d*pska daje i jeszcze panika, że ciaża????? Za seks powinny się brać osoby, które jak dojdzie do zapłodnienia bez paniki i stresu wezma na siebie odpwoiedzialność, a nie takie które panikują po stosunku:/ d*pska to dawać umiesz nie? ale dziecia mieć nie chcesz, więc trzeba było myśleć wcześniej, życzę CI żebyś była w ciąży i przechlapała sobie życie, możę zmądrzejesz choć wątpię pusta idiotko!:D

Gość gość
to ty sie puknij idiotko ja nie napisałam ze nie chce miec dziecka tylko pytam czy jest taka mozliwosc czy moge byc !

Gość gość
Idź szybko do ginekologa po receptę na postinor. Działa do 72h po stosunku, więc jeszcze ewentualnie może zapobiec niechcianej ciąży. Jeśli właśnie masz owulację, a na to wskazuje śluz, to właśnie teraz może dochodzić do zapłodnienia - plemniki żyją do kilku dni po stosunku. A na przyszłość - bądź rozsądniejsza. Zabezpieczaj się. I staraj się poznać swoje cykle, swój organizm.

Gość gość
nie nie zazyje zadnych srodkow zeby zapobiec jezeli doszło do zapłodnienia damy rady bd miec dziecko nie usune nie ma szans za bardzo kocham dzieci

Gość gość
ta nie boj sie to nie jest moliwe zebys była w ciazy

Gość głupiutka jestes
nie bd zadnej ciazy