Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny moj sluz!! 17 latka

Polecane posty

Gość gość
teraz to juz zgłupaiałam do reszty to moge czy nie?!

Gość gość
witaj, śluz który opisujesz wskazuje na to, że właśnie masz owulację (ok. dwie doby), w te dni śluzu jest dużo więcej, wyższa temperatura w pochwie, śluz jest przezroczysty i rozciągliwy. Plemniki żyją nawet 7 dni zatem jeśli doszło do stosunku do tygodnia przed owulacją jest duże prawdopodobieństwo zapłodnienia. Jesteś za młoda na odpowiedzialność rodzica (poczucie bezpieczeństwa - potrzebuje każde dziecko, a Ty sama jesteś w środku jeszcze dzieciakiem). Wiem co mówię mam 2 dzieci a pierwsze urodziłam, bo wpadłam w wieku 22 lat a teraz świadomie urodziłam w wieku 29 lat czuję, że dorosłam do tak poważnej roli dopiero przy drugim dziecku. Tabletka którą ktoś ci wyżej poradził to nie aborcja tylko zapobieganie ciąży. Będziesz mądra jeśli poprosisz o receptę na nią, ciesz się młodością i wolnością jak najdłużej.

Gość gość
nie nigdy nie bd robic czegos nie zgodnego ze mna nigd nie usune zrozumncie to ani nie zapobiegne!

Gość gość
Szansa na ciaze jest. Tak jak wyzej ktos napisal, sluz wskazuje na owulacje, ktora najprawdopodoniej jest lub za chwile bedzie. I jesli byl stosunek dwa dni przed (a jestes mloda i zakladam zdorwa) to plemniki moga przezyc. Choc ja tez kiedys sie z mezem zapomnialam i wspozylam dwa dni przed owu i w ciaze nie zaszlam. Ale u mlodych dziewczyn to jest inaczej. Jedno Ci powiem: nie sluchaj forumowiczek, ktore pisza, ze masz usunac! Jesli bedziesz w tej ciazy, urodz dzieciatko, i wszystko bedzie ok, bedziesz najszczesliwsza na swiecie. A reszte sobie ulozysz pozniej, szkole, studia, itp.

Gość gość
Masz 17 lat, zaraz bedziesz pelnoletnia, wszystko sobie ulozysz, dasz rade :)

Gość gość
Ale w przyszlosci staraj sie nie dopuszczac do takich sytuacji, idz do gina po tabletki, albo inaczej sie zabazpieczajcie. Warto poczekac z macierzynstwem jesli sie okaze, ze w ciazy nie jestes.

Gość gość
Jesteś idiotką po prostu:/

Gość gość
nie wyzywaj mnie ! idiotka nie byłam i nie bd!

Gość gość
ja nie bd idtk b jż jstm

Gość gość
ona o postinorze pisze że nie usunie ani nie zapobiegnie to znaczy że zawsze będziesz się bzykac na całego bo niezgodne z tobą sorry z tb...... najlepsza jest rada że sperma wypływa i jest ciągnąca jak kurze jajo!!! Hehe ani ciągnąca ani przezroczysta to ona nie jest. I prawdopodobieństwo owulacji jest w tym czasie o wiele większe. Ale o czym tu dyskutować z dzieciakami które ledwo wyszły z gimnazjum. Bzykanie powinno byc poprzedzone uzupełnieniem wiedzy o płodności, kobiecej fizjologii i zabezpieczeń a także uświadomieniem stopnia ryzyka. Autorko ty przekonasz się za ok 2 tygodnie od owulacji, bo czas od owu do okresu jest u większości kobiet niezmienną stałą czyli +-14 dni. Pierwsza połowa moze się skracać lub wydłużać

Gość gość
nie potepiajcie mnie :( jezeli nie bd w ciazy bd zazywac tabletki antykoncepcyjne