Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna chce bić seksualny rekord - widzieliście to?

Polecane posty

Gość gość

ale typiara... www.anialisewska.pl

Jestem z Bygoszczy i jest to dziś , ale pomimo iż jestem sam - nie skorzystam. Nie bawią mnie takie typu sprawy. Moim zdaniem to chore. Bez wzgledu na to czy to kobieta czy to mężczyzna. To CHORE!

Gość gość
poczytalam troche tą jej strone i jestem pewna, ze to ktos robi sobie jaja. tam nawet nie ma jej zdjęc. jakies gimgowinko sie nudzi po szkole i sobie zmysla historyjki. poza tym smieszy mnie to okreslenie "zaliczac facetow". zaliczają to faceci dziewczyny, a nie odwrot, no bo jak kobieta moze zaliczyc faceta? to on jej wsadzil, wydymał ją, potraktował jak szmatę. ona jest na gorszej pozycji, tak mi sie wydaje.

Gość asdadsasd
to wejdź na jej profil na fb , jak nie wierzysz. ale zdjęcia ma obrzydliwe,,,,taka świnka

Gość gość
no faktycznie przeoczyłam zdjecia, są na stronie. brzydka dziewucha, nic specjalnego, i ona ma 21 lat? wygląda na 30. twarz jak pijaczka z patologii, ktory bedzie chcial z nią kopulowac? poza tym rozwalilo mnie to, że ona z kazdym facetem chce oral, seks klasyczny i ANAL :O pupa jej nie peknie? nie chce mi sie w to wierzyc. dziewczyna jest chora psychicznie i potrzebuje pomocy psychiatry a nie seksu, żal mi jej... 100 tys facetow he he, przeciez organizm ludzki tego nie wytrzyma... moze dlatego tak staro wygląda, skoro traci energie zyciową na seks z tyloma facetami, masakra. ja mam 28 lat a wygladam mlodziej od niej.

Gość gość
można zaliczać facetów- co z tego że to on wsadza - jak ona to lubi to lubi się z kolesiem przespaqć a potem daje mu kopa w d*pe i do widzenia - traktuje go jak swojego zaspokajacza i gdzieś ma jego opinie na jej temat :D

Gość gość
brzydactwo kto będzie chciał zamoczyć w tym granacie chyba desperat

Gość gość
ta laska jest straszna... a najgorsze jest to, ze w mysl zasady: nie wazne, ze potwor, wazne, ze otwor i tak znajdzie r****czy :O

Gość gość
jacys goscie piszą cos na jej profilu pod zdjęciami, wchodzę w ich linki a tam male dzieci, zony :D jak oni sie nie wstydzą, przeciez to wszystko widac co oni robią w necie.

Gość gość
shock, jakby cie 20 chlopa przeanalizowalo w ciagu wieczora, to twoje zdanie ulegloby zmianie :) bozia nie dala lasce mozgu, ale za to ma nadprogramowy licznik w d...

Gość gość
bo anal to zwyrodnienie i problemy z odbytem, bo to przeciez delikatne jest, nie wierze w to, ze taka osoba co uprawiala anal bedzie potem miala ciasny odbyt, mysle ze bedzie srala w gacie i taka jest prawda, a na stare lata hemoroidy albo klykciny albo jeszcze cos gorszego, pampersy. odbyt sluzy do robienia kupy, kupa wychodzi szybko i nie szkodzi odbytowi; no a jak ktos wklada kutasa w odbyt i jeszcze porusza tym kutasem zeby dojsc, to przeciez to jest bardzo szkodliwe dla odbytu i tylko niszczy jego delikatna strukture, nie wyobrazam sobie czegos takiemu. tacy ludzie nic nie myslą o swoim zdrowiu.

Gość gość
Napiszę jedno - masakra. Musiałbym być totalnie zdesperowany, albo mocno nawalony żeby w ogóle taką dotknąć.

hmmm... a ja jak trochę na to popatrzyłem, poczytałem, to wydaje mi się że to niezły fake jest. taka ściema by kręcić bekę z matołów co się spinają na łatwe bzykanie. coś na kształt projektu "Grażyna Żarko" albo braci Kwas z platformy ToSięWytnie, bliźniaków których grała jedna i ta sama osoba, albo ...naszego kafeteryjnego Pravika91 :D x a Ty Master skończ tak gloryfikować ten anal, najpierw rozprawicz się standardowo a dopiero potem myśl o analu, bo teraz taka gadka o tym z Tobą jak z ślepym o kolorach :-D

Gość gość
Król, jakie znów projekty? W zamach w Smoleńsku pewnie też wieżysz idioto?

Gość gość
No ja tez myślę, że to jakiś fejk jest. infantylna taka dziewczyna jak poczytac jej wypowiedzi, jakby ktos naprawde robił sobie jaja. poza tym ona jest studentką i tak zwyczajnie sobie niby chodzi na uczelnie i sie nie wstydzi. nie wierze w to :D chyba ze to jej zmyslone imie i nazwisko, i zdjecie tez nie jej. poza tym wystarczy zrobic proste wyliczenia. ja zrobilam i wyszlo na to, że żeby ona zaliczyla 100tys facetow to by musiala przez 50 lat uprawiac seks z piecioma-szescioma dziennie, co jest niemozliwe ;) nawet don juan nie mial tylu kobiet.

Gość gość
Zamach to projekt pisu i pelikany łykają :classic_cool:

Gość gość
ALE PASZCZUR :o tylko dla desperatów :o

Gość gość
Wawruch, to twoja szansa! skoro daje doopy kazdemu to i ty sie wreszcie zalapiesz!

Idiota to Cię robił na wpół stojącą fujarą, matole! :-D Projekt pani Grażyny: www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/projekt-grazyna-zarko-czyli-jak-wyglada-chamstwo-w-sieci,266320.html Martin Stankiewicz jako Stanisław i Konstanty Kwas: www.tosiewytnie.pl/i,Wyjasnienie-wspomnienie-i-pozegnanie,vid,42483,index.html#n68640708-v42483-tPR X takie beki są kręcone właśnie dla samej beki! co do projektu Pravik91 to na topicu Ducha Cafe ktoś fajnie to opisał: www.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5184624&start=12510 i wcale nie zdziwiłbym się jakby właśnie taka prawda była i takie założenia. X z tą Anią całą to pewnie też coś bardzo podobnego na wzór powyższych X kwestii czy był zamach czy nie pod Smoleńskiem poruszać nie zamierzam, nie o tym ten temat

Gość gość
40 zł razy 100tyś....to będzie niezły wynik!;)

Gość gość
o masakro, kto to chce bzykac? :D

Gość gość
bueee, ale paszczak obleśny. Fuj.