Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WG WAS 97 CM W BIUSCIE TO DUŻO CZY NORMALNIE NA 170 CM ???

Polecane posty

Gość gość

jestem wysoka wiec slyszalam ze taki wymiar biustu jest okey na taki wzrost.im wyzsza laska tym powinien byc wiekszy ten wymiar i nie jest duzy ten mój...prawda to? jestem chuda i w biuscie mam 97 cm a pod biustem 75cm nawet nie wiem jaka to miska ale nosze 75 D

Gość gość
to sredni biust nie duzy

Gość gość
97 to powinnaś nosić F, ale wszystko zależy od marki i konkretnego modelu. Ja mam w biuście 94-95 i czasami trafię tak, że E jest za ciasne, a innym razem D za luźne, dlatego zawsze muszę mierzyć.

Gość gość
ale to nie jest duzy biust tylko przecietny

Gość gość
ja mam 162cm wzrostu, w biuście tak jak ty 97 cm, pod biustem 75 -80cm i nie uważam żeby mój biust był jakiś wielki,a mały raczej. Ale tu nie chodzi o rozmiar tylko o proporcje. Jeśli w biodrach masz tyle samo co w biuście i szczupłą talię to wszystko ok. :)

Gość gość
w biodrach mam 92 cm tylko a w talii 70 cm no wiec??

Gość blondigirl
no raczej duzy biust jak na szczupla dziewczyne ja mam 172 cm i 94 w biuscie 68 w tali biodra 94 i jak na szczupla dziewczyne mam duzy biust c lub d miska i faceci zawsze mówia ze fajny biust i nie miesci sie w rece. wiem odezwa sie dziewczyny grube powiedza ze sredni itd ale jak na szczupla dziewczyne to duzy !! jesli dziewczyna gruba to maly

Gość blondigirl
bo to sie nie patrzy na sam biust ale czy szczupla dziewczyna czy gruba wtedy mozna mówic czy maly czy duzy ja szczupla nosze c lub d kazdy mowi ze mam duzy biust kolezanka grubsza duzo tez takie same ma i juz u niej nie widac tego tak

Gość gość
MALY BIUST RACZEJ TO JEST

Powinnaś nosić 70 F i to jest średni biust. Ja mam w sumie taką samą różnice między klatką piersiową a biustem 65 pod, 88 w i mam średni biust.

Gość gość
Czy ty nie nosisz za małego stanika? Ja mam 102 cm w biuście, 76 cm pod biustem i nosze rozmiar 70 J.. A biust jak biust, dla jednego będzie w sam raz, dla innego za duży. Chyba mamy porównywalne biusty, a ja swój uważam za duży, a nawet bardzo duży. Tutaj macie fachową tabelkę przeliczającą jaki rozmiar stanika (zarówno marek polskich jak i bardzo popularnych, brytyjskich) powinno się nosić przy konkretnym obwodzie i jak się pomierzyć, polecam bardzo: http://ebras.pl/4,jak+dobrac+rozmiar+biustonosza.html