Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellaMi

Emilia2

Polecane posty

U mnie ogólnie w porządku nic się nie zmieniło . Wczoraj miałam malutka imprezke towarzyską . Czyli gril i browarek . A u ciebie ?

No u mnie niestety pogoda nie sprzyja takim atrakcjom, szaro buro i ponuro... nic ciekawego! Tak siedzę i buszuję troche po necie...

To masz troszkę nie ciekawie z ta pogoda . Byłam nie dawno między częstochowa a opolem też pogoda mnie z tamtąd wygoniła

o proszę :) cóż cie tak sprowadziło w te strony :) no nie jest zaciekawie i poprawy też nie widać...

Troszkę przymus i troszkę ciekawość świata tam nie zawiodło . Nie dziwię się że jesteś na necie . W taka pogodę cóż więcej robić . A u mnie jest bardzo słonecznie i powiem że wręcz gorąco

No to pozazdrościc :) jak tam po ostatnim razie? lepiej troche ?:P nie było bałaganu w pokoju?

Nie było aż tak bardzo . Może dlatego że przestałaś pisać . I może dlatego że obawiałam się powrotu rodziców . Ale też mnie troszkę poniosło

A jak u ciebie z tymi sprawami ? Mała . Że tak się zwrócę do ciebie . Myślę że nie gniewasz się .

Czy często to robię ? Różnie bywa . Jak mnie najdzie . Może i powtórzymy .

A też ok, choć ja zawsze przeżywam takiego rzeczy dośc widocznie, ale szybki prysznic i doszłam do siebie :) nooo ja bardzo chetnie powtórze, jesli tylko kiedys bedziesz chciala...

Gość gość
Bella jesteś ? Przepraszam cię ale musiałam na pewien czas odejś od neta .

A w sumie nic ciekawego, mialam kilka rzeczy do zrobienia na kompie, ale wlasnie skonczylam - teraz relaksik :) Jakies propozycje?

Cóż ja mogę ci zaproponować ? Nie wiem . Ja to się lenie przed komputerem . Znasz może jakieś ciekawe stronki z filmikami do pobrania ?

Później obejrze . Dzięki . I co słychać u ciebie . A zapomniałam zapytać ty masz faceta ?