Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foreveryouung004

co mam z tym dalej robić?

Polecane posty

zakochalam sie w chlopaku z innej klasy. mamy ze soba maly kontakt. bylismy razem na jednej wycieczce i wtrdy wiecej gadalismy. po ok. miesiacu napisalam do niego sms z innego nr że mi się podoba, potem napisałam mu to z normalnego numeru, ktory zna. pisalismy chwile 2 razy, zawsze ja wysylalam pierwszego smsa. ostatnio napisalam 'pozdrowienia z zakopanego' a on nie odpisal. od tego momentu cisza. co mam robic? dodam tylko, że on chodzi do jednej klasy z moim przyjacielem, do ktorego czesto chodze na przerwach i mam z nim kolko matematyczne. bardzo mi na nim zalezy. pomozcie ;)

Gość gość
najwyrazniej nie est toba zainteresowany. w przeciwnym razie na rzesach by stawal by miec z toba kontakt. opusc. nikogo do uczucia nie zmusisz

Gość pomocnaaaa
Po prostu podejdź, zagadaj :)

Gość różyczka437
Jak Ci zależy to podejdź i pogadaj, co masz do stracenia? Albo się uda albo nie. Jeżeli nie będzie zainteresowany to przynajmniej będziesz wiedziała, że nie ma co na niego tracić czasu. Jakbyś chciała jeszcze pogdać lub poznać opinię innych osób to zapraszam na daymynews.pl