Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie kobietki-co napisac zeby jej w piety poszlo?

Polecane posty

Gość gość

wiem ze to dziecinne,w skrocie pewna osoba kobieta wyludzila ode mnie sporo pieniedzy ktorych juz nie odzyskam .prosze nie pytajcie o szczegoly,chce jej chociaz smsa napisac ale zeby jej w piety poszlo,doradzcie,co mam jej napisac?cos takiego ze sie zdzira przymilala tylko zeby mnie naciagnac,wymyslcie cos kobietki

Gość gość
prosze wymyslcie cos

Z doświadczenie wiem że człowiek jest istotą kruchą. Zarówno fizycznie jak i psychicznie. Młotkiem który rozbija złe ziarno często jest sumienie. To właśnie ono przycznia się do nawróceń , lub zgonów. Nie chodzi mi o to żebyś zabiła ją psychicznie , ale żebyś uświadomiła jej ze to co zrobiła jest złe. Napisz jej że pieniądze które od Ciebie wyłudziła odkładałaś na leczenia kogoś z rodziny. Że termin operacji tej osoby zbliża się , a nie możesz wydłużać bo liczy się każda minuta. Podkreśl że liczy się każdy grosz. Możesz to tylko napisać ni musisz mówić. Spraw by poczuła że postąpiła niewłaściwie. Możesz się przy tym rozczulić , przeprosić ją za te informacje. Na końcu wdrąż smutną emotikonę. Nie ma człowieka na świecie którego by to nie odmieniło.

skoro wyłudziła to liczyłaś na zysk. To właśnie ten zysk miał przybliżyć Cię do celu jakim jest uratowanie życia. Ważne byś napisała to właśnie w ten sposób i nie ubliżała jej. Jesteś ofiarą więć wyglądaj jak ofiara.Postawa jest bardzo ważna