Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gra o tronnn

czy komuś się nie udało znaleźć tego/tej jedynego/nej?

Polecane posty

Gość gra o tronnn

Pełno tu tematów o samotności,poszukiwaniach partnera,potem o zwiazkach.To może porozmawiajmy o tym,czy znacie wśród swoich bliskich kogoś,kto mimo poszukiwań swojej tak zwanej lepszej polowy nie znalazł i do starości i śmierci był sam? U mnie w rodzinie byla kiedyś kuzynka mojej babci,do końca stara panna,chociaż za młodu podobno miała ilus tam adoratorów,ale tez ciężki charakter. Pozostałe osoby jakie znam,a które są samotne,to przedział od 20 taki do 50tki,ale u nich w każdej. chwili może się to zmienić.W pytaniu chodzi mi o to,czy są przypadki,ze ktoś nigdy nie znalazł tego kogoś,kogo szukał?

Gość gość
podnosze

Gość fantastyczny temat!!
Są takie przypadki, jednak nie zawsze z powodu tego, że ktoś szukał. Czasem ktoś nie szuka i nie odnajduje go ta druga połówka, bywa i tak. W każdym bądź razie, na kafe jest też wiele osób w związkach, ale w większośći wypadków opartych nie na prawdziwej miłości, więc nie są ze swoimi drugimi połówkami - czasem się rozstały/rozstali z tymi jedynymi jak im się wydaje a inni poszli na łatwiznę jak to często teraz bywa na tym świecie i są ze sobą z powodów - powodu atrakcyjnego wyglądu, kasy, przyzwczajenia, strachu przez samotnością, nudy, wykorzystywania itp. także jak świat długi i szeroki wiele różnych historii. Ja znałam, ale tylko na cześć taką osobę samotną po 50, samotną od zawsze i powiem ci, ze kiepsko to wyglądało. Ale co kto woli, lub mu dane :)

Gość gość
mi sie nie udalo przez 25 lat:(