Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upławy

Polecane posty

Gość gość

hej, jakiś czas temu byłam u ginekologa z dolegliwością upławów zostawiających żółtawe lub czasem brązowe plamy na bieliźnie i nie mily zapach, zrobił badania, pH było jak najbardziej w normie, stwierdził że nic mi nie jest i zalecił stosowanie globulek dopochwowych jeśli czuję duży dyskomfort niestety od jakiegoś czasu znów to zauważyłam, wydzieliny jest dosytć dużo w sumie zależy kiedy bo nie codziennie, najczęściej kiedy jest bardzo ciepło, mam kształt '' bułeczki '' i wargi mniejsze są bardzo zakryte, kiedy się tam dotykam czasem to czuję dużo wilgoci, spowodowana jest tymi upławami to normalne? myje ją lecz po paru godzinach znów się to powtarza, nadal zostawia żółtawe plamki na bieliźnie lecz ginekolog wtedy mówił że pod wpływem powietrza wydzieluina która długo zostaje na bieliźnie może zmienić kolor właśnie na żółtawy, nie swędzi, nie piecze, są tylko te upławy, to normalne?

Gość gość
a jakie badania robił lekarz? może powinnaś zrobić wymaz z pochwy w kierunku grzybów i bakterii? choć jeśli nie masz żadnych dodatkowych objawów i lekarz też nie widzi infekcji to jest to jednak naturalna wydzielina. o infekcjach możesz poczytać tu: http://www.provag.pl/infekcje_pochwy