Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tanie biustonosze

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś sklepy internetowe gdzie mogę kupić tanio biustonosze? Tanio, czyli do 50 zł. Noszę rozmiar 65 D/E, mam mały biust i nie potrzebuję jakichś drogich, solidnych staników, byle obwód był dość ścisły. Gdybym miała większy biust to inwestowałabym w coś lepszego.

Gość gość
Przy każdym biuście trzeba nosić "coś lepszego" i każdy porządnie uszyty stanik swoje musi kosztować, niezależnie od rozmiaru. Za 50 zł to tylko na Ebayu albo używane na Allegro czy na Giełdzie Lobby Biuściastych albo Balkonetki (w obu przypadkach trzeba już mieć dobrą orientację, jakie marki, kroje i modele pasują, bo inaczej będzie kasa w błoto). W sklepach za ok. 80-100 zł już da się trochę kupić, ale do 50 zł nawet nie marz, zwłaszcza przy rozmiarze 65D.

Gość gość
Szkoda. Nie mam obecnie pieniędzy na tak drogie staniki niestety i nieprędko będę miała. Na razie więc muszę się zadowolić tanim 70 C.

Gość gość
goscinne SPAMERSKIE występy zapomniałaś dodać :/

Gość gość
juz gdzies na forum pisalam wlasnie ze nosze rozmiar D biustonosza i jak dla mnie super dopasowuja mi sie staniki z Alles, duzy wybór ;) mozesz zobaczyc

Gość gość
Mały wybór i słaba jakość, spamerko.