Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leśny Duszek29

Brak mi motywacji, aby zadbać o siebie

Polecane posty

Witam, niedawno skończyłam 29, 2 lata jestem po ślubie, roztyłam się i brak mi motywacji, aby zadbać o siebie:( a w dodatku jestem uzależniona od słodyczy. Codziennie obiecuje sobie, że już nie jem, ale to jest silniejsze de mnie, czekoladki, cukierki otaczają mnie wszędzie i jest mi ciężko zerwać z tym nałogiem:(

Gość gość
no ale masz męża gruba świnio, jakoś go zlapałaś. ja jestem szczupla, a męza nie mam. i to jest 'sprawiedliwosc'...

Bardzo miło ze strony "Gościa", że na wstępie mnie obraża, Nigdy mnie nie widziałaś, a już takie ostre słowa. I Czar forumków na kafeterii prysł jak bańka mydlana. Pierwszy wpis dokonany z czystej ciekawości, a już taki piorunujący rezultat.

Gość gość
nie marudz.... nie tylko ty masz ten problem:p moze...spotkamy sie na gg i bedziemy zdawaly sobie relacje typu:zjadlam kubeczek kefiru,godzine jechalam na rowerze,zrobilam 3 przysiady(cos w ten desen) lubie sie klasc spac zmysla,ze "jutro zaczne nowy dzien!dieta,ruch itp:)"....ale tak mniej wiecej w porze obiadu zapominam o tym co sobie obiecalam i...dalej juz wiesz jak jest;)

Gość yfgcgch
Pamiętaj faceci to wzrokowcy !!! Nawet najlepszy mąż taki który do rany przyłóż, moze zwyczajnie odejsc !! Znam takie przypadki..

boję się, że to już jakiś nałóg, innych w sumie nie posiadam, nie palę, nie pije. Przez wysoki cukier we krwi nic mi się nie chce:(

Gość gruba dynia
i na to konto poszłam do lodówki po kotleta mielonego

ja też zawsze sobie obiecuje od jutra zacznę i do południa jeszcze jako tako, później przychodzę z pracy, zajadam stres i już motywacja do działania siada i znowu wieczór, noc i kolejny wschód słońca pełen planów i nadziei....

tak więc Dobranoc, idę spać, śnić, o tym jak kilka lat temu, przyciągałam spojrzenia innych mężczyzn, a teraz nawet na nich nie patrzę, bo brak mi jest pewności siebie.... PS od dzisiaj zero słodyczy!!!! Dzień pierwszy, kto jest chętny, niech się pisze!!!

Gość kayleigh22
a nie chcesz sie juz podobać męzowi ? byc dla niego seksowną ?

No właśnie chcę, chciałabym przede wszystkim zrobić to dla niego i oczywiście siebie, by znów, po tyle razem spędzonych latach, zapłonął ten ogień

Gość kayleigh22
NO TO RÓB !! nie odkładaj nic na pózniej !! zacznij robic cos juz dziś.. no i skoncz z tymi słodkosciami ...

Gość kayleigh22
jesli chcesz ja moge wchodzic tu codziennie i Cie dopingowac :) ok ?

Dziękuję za wsparcie, z doświadczenie wiem, że trzeba zacząć stopniowo, małymi kroczkami, mam zawsze pewne plany, że dzisiaj np. pobiegam, jutro zumba, ale jakoś nie potrafię ich wcielić w życie, bo zawsze jest coś innego, ważniejszego do zrobienie. Wiem, że to jest może głupie wytłumaczenie, ale mam jakoś taką dziwną cechę charakteru, że pomagam wszystkim. lubię się angażować w wiele projektów, które są bardzo czasochłonne, a w tym wszystkim zapominam o sobie....

Gość kayleigh22
a ile wazysz jesli mozna zapytac ?

Gość gość
Ja tez tyje i to mnie martwi:( zawsze szczuplutka ateraz siedze w domu rzucilam palenie i tyje chociaz slodyczy nie toleruje... Mam 164 cm waze 52/53 kg a kiedys 49kg i do tego chce wrocic. Wszędzie faldy, wiotkie cialo oblech zaraz seria 100 brzuszkow i od dzis codziennie to samo