Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ಌღೋღೋಌ

Miałyście trwałą rzęs?

Polecane posty

Gość ಌღೋღೋಌ

Czy to je niszczy?i na jak długo wystarcza?

Gość SANTamonika
Podobno to gówno i rzęsy wypadają a i efekt nie jest na 8 tyg.jak mówią tylko 2,już wolę zalotkę do tego około 60 zł kosztuje usługa,gdybym miała zdecydować się na to to wolałabym kupić mini zestaw na allegro za 140 zł i mam na 20 razy ;)

Gość gość
miałam.osłabiło rzęsy,w ogóle wyjaśniały mi.jednak szczerze z ręką na sercu mogę polecić rzęsy w butelce.cudo:))

Gość gość
dla mnie to idotyzm, wiadomo ze rzesy bardzo szybko wypadaja i rosna nowe, wiec po miesiacy juz prawie bedzie po efekcie podwinietych rzes, po drugie trwala oslabia cebulki, nie lepeij juz doklejac sobie samemu sztuczne rzesy?

Gość aaaaatakajednaaa
mialam, rzeczywiscie oslabia rzesy, efekt kiepski, ze 2 m-ce byl ten efekt widoczny a mialo byc duuuzo dluzej, takze nie polecam, szkoda kasy i rzes

Gość aaaaatakajednaaa
mialam, rzeczywiscie oslabia rzesy, efekt kiepski, ze 2 m-ce byl ten efekt widoczny a mialo byc duuuzo dluzej, takze nie polecam, szkoda kasy i rzes

Gość gość
!!NOWOŚĆ!! RZĘSY W BUTELCE RENOMOWANEJ FIRMY DIVADERME DOSTĘPNE JUŻ W POLSCE!! Marzysz o bajecznie długich i gęstych rzęsach gwiazd filmowych? Masz już dość doklejania rzęs i płacenia za fachowe doklejanie? O to prosty sposób, aby przedłużyć rzęsy własnoręcznie! Lash Extender Rzęsy w butelce to najszybsze przedłużanie i pogrubianie rzęs od firmy divaderm. Rewolucyjny produkt w dziedzinie przedłużania rzęs! Podbija serca kobiet w Stanach Zjednoczonych oraz Anglii, a teraz jest dostępny w Polsce!!! Divaderme Lash Extender to rzęsy w butelce a mianowicie mikrowłókna, które po nałożeniu sprawią, że Twoje rzęsy będą długie i grube!!! http://www.sklep-vitality.pl

Gość gość
Ale bzdury :) Efekt jest do 2 miesiecy, kto powiedzial, ze na dluzej, po prostu klamal :) Cykl zycia rzesy to max 3 miesiace, wiec przyjmuje sie, ze zabieg utrzymuje sie wlasnie te 2. Sama wykonuje zabieg (skonczony kurs) oraz mialam robiony przez kolezanke kosmetologa nie raz, wiec moge sie wypowiedziec: Faktycznie, jak ktos kupuje sobie zestaw na allegro za 140 zl i sam robi bez jakiekogolwiek przygotowania i znajomosci, rzesy moga wypadac i byc slabe. Po drugie, tak, moze TROCHE zniszczyc, ale codziennie uzywanie zalotki przez 2 miesiace niszczy je o wiele wiecej. Dodatkowo dla niektorych zalotka to za malo, bo rzesy prostuja sie juz po kilkunastu minutach. Po trzecie - trwala oslabia cebulki - bzdura :) Trwala NIE MOZE miec kontaktu z cebulkami i oczami, wiec nie ma mozliwosci ich zniszczenia. Po czwarte, cena 50 - 60 zl to chyba nie taki duzy wydatek co 2 miesiace. Tu gdzie mieszkam, kasuje na polskie 250 zl. I sa klientki. Podsumowujac - jesli robi sie to u wlasciwej osoby, ktora nie uzywa bublu z allegro (a zestawy widzialam za 60 zl nawet, sama przeznaczam na to 200, niemiecka firma) i wie cos na ten temat - nie ma mozliwosci, ale wasze rzesy sie uszkodzily.

Gość gość
nie ma nic obrzydliwszego niz wielgachne, dlugachne rzesiska, jak pajecze nozki, fuj :O