Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saimon32

Wypada zaprosić dziewczynę na piwo?

Polecane posty

Gość saimon32

Siemka wszystkim! Pytanie brzmi czy czy wypada zaprosić dziewczynę na piwo jako pierwsze spotkanie? Wiadomo dziewczyna ładna ale nic nas na razie nie łączy.

Gość gość
lepiej na kawe ja np pije piwo ale sa takie które wrecz nie znoszą wolą wino

Gość gość
moim zdaniem wypada:)

Gość to znawuu jaj
kawka

Gość Seba 21
Moim zdaniem na piwo to tylko z kolegą. Z dziewczyną na piwo to tak wieśniacko i bezgustownie wg mnie.

Gość gość
piwo w sam raz, tak na luzie

Gość gdzie tam
Moim zdaniem można iść na piwo le tylko pod warunkiem ,że dziewczyna je lubi. Teraz dziewczyny są wyluzowane i nie przywiązują wagi do takich bzdetów.

Gość gość
To jak z tym piwem wypada czy nie?:D

Pewnie że wypada :) chociaż "bezpieczniej" na kawę bo nigdy nie wiadomo co dziewczyna myśli na temat piwa...znam takie co to tylko wino piją a piwo dla nich jest dla pijaków :p

Gość gość
Teraz dziewczyny są wyluzowane i nie przywiązują wagi do takich bzdetów.

Gość gość
Zależy też od wieku dziewczyny. Jeśli jest młoda, np. studentka to wypada, bo wiekszosc z nich lubi piwo i chetnie na nie wychodzi. Ale jest jest starsza np. 28 lat to bezpieczniejsza bedzie kawa albo kolacja? Ewentualnie jak koniecznie chcesz alkohol, to wpośrodkuj to i zapros dziewczyne na drinka. Na drinka zawsze wypada zaprosić, niezaleznie od wieku i okolicznosci.

Gość gość
Wypada po piwie się lepiej gada zwłaszcza jak dziewczyna jest trochę wstydliwa:D

To zalezy od dziewczyny :P ja w takiej propozycji nie widze nic zlego . nawet lepiej :P ale niejedna mogłaby Ci odpowiedziec "na piwo to idz sobie z kolegami" . Wiec na początek bezpieczniejsza byłaby kawa. chociaz hmmm moj chlopak (jak sie jeszcze nie znalismy) zaprosil mnie na kawe i nie bylam tym zachwycona. była nudna cisza :P a przy piwku wiadomo rozmowa sie bardziej klei i nie ma takiej niezreczności ;p

Gość gość
zaproszenie na piwo to troche malo wyrafinowane:P

Gość leila89
Zdecydowanie kawa jest bardziej neutralna. Ja np. piwa wręcz nie znoszę, a poza tym teraz wśród kobiet panuje takie przekonanie, że facet z klasą stawia wyłącznie drinka ;) Dlatego kawa będzie bezpieczniejszą opcją zwłaszcza jeśli słabo się znacie.

Gość gość
Najlepiej zaproś dziewczynę której praktycznie nie znasz na kolacje przy świecach. Wtedy będzie sukces i wyrafinowanie gwarantowane. Nie znasz laski to idziesz na piwo jak jest spoko to kombinujesz coś dalej.

Gość gość
nie wypada;/

Gość gość
Jak się nie zgodzi bo nie wypada to wiadomo ,że sztywniara z niej i szkoda się z taką męczyć. Bo byle co się zrobi a już będzie się czepiać.

Gość gość
I co z tym piwem:D?

Gość gość
Można zapytac moze pójdziemy na kawe lub piwko co wolisz/??- coś w tym stylu. Jak dla mnie kawa jest troche zbyt sztuczna i wyrafinowana rozmowa tez się nie będzie kleić (ja zawsze kawe łykam na dwa razy i głupota się nią delektowac )

Gość gość
Jak malo pije , jest ok ej?

Gość gość
:) Piwo rządzi

Gość gość
/a niby dlaczego nie na piwo, przecież piwo to świetny trunek, a przy pierwszym spotkaniu przda się trochę zrelaksować, bo przeciesz piwo ma takie działanie. Ja bym odrazu zasugerowała, jakie piwo.. Ja polecam Perełkę chmielową <3