Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o facecie (28lat) ktory zarabia 1800-1900złmc

Polecane posty

Gość gość

wynajmuje kawalerke, jezdzi rowerem, nie ma znajomych, wyjezdza gdzies w wolne dni.

Gość pani Andeczka
cieszymy się, że taki facet ma pracę:-)

Gość gość
a ma kobiete?

Gość izzy 33
a kto to- kandydat na chłopaka, czy męża?

Gość gość
kurde,za 1800-1900zł stać go na wynajęcie kawalerki i na wyjazdy w wolne dni? a za co je?

Gość gość
porażka

Gość gość
Powiem ci co kiedyś powiedziała nasza sąsiadka do mojego męża, nie wiedząc że zarabia on niewiele ponad 2 tyś, a mianowicie, że z życie z facetem który zarabia 2 tys to mordęga.

Gość junkhead
przecież to zależy w jakim mieście on mieszka. Jeżeli zarabia tyle w małym miasteczku to bardzo dobrze. A jeżeli zarabia tyle w Warszawie to niestety mało. Wynajem klawalerki w wawie to z medaimi jakieś 1 300 zł, więc na zycie trochę mało zostaję. W stolicy to 3 tys. to minimum.

to zależy gdzie wynajmuje kawalerke w duzym czy w małym mieście jeśli to drugie to czemu ma mu nie stać? np.wydaje na wynajem 500-800zł z opłatami co miesiąc, jak nie ma znajomych to moze wyjeżdza do rodziny i griluje sobie tam albo jezdzi nad jezioro i łowi ryby itd więc coś tam zostaje jeszcze mu kasy, wystarczy myśleć z głową i nie mówię że jada najtańsze żarcie

Dla mnie to mało .... Brak pieniędzy na małe przyjemności, fajne gadżety, raczej nic się nie odłoży... Powinien szukać czegoś innego. Nie byłabym zadowolona gdyby mój mąż zarabiał tyle.

Gość fantastyczny temat!!
Jest szczęśliwy? Wystarczy mu to co ma w życiu? Jeśli tak, to sądzę, że jest szczęściarzem i bardzo fajnym facetem. Już kalkulujesz, czy to dobra partia? Czy może jesteś facetem i jesteś niedowartościowany? W obu przypadkach żal

Gość gość
A ja dużo zarabiam i mi wypłata faceta niepotrzebna:P Ważne, żeby był dobry i mądry. I pracowity, żeby nie było tragedii w razie mojego macierzyśniego itp. 1 800 to nie tragedia:D Laski spokój, wy myslicie w kontekscie, że facet pracuje, a wy sobie leżycie i pachniecie?

ta wyżej - jakbyś pochodziła z biednej rodziny czy z przeciętnej to zmienisz zdanie a tak pochodzisz z bogatej rodziny więc potrzebujesz bogola bo twoi rodzice cię zmuszają żebyś znalazła bogatego zamiast biedaka

Gość karolaki
Ja bym takiego nie chciała! Co on mógłby mi zapewnić z taką pensją???

Gość gość
reserved- ale p********z pochodzę właśnie z bardzo biednej rodziny. wybiłam się dzięki mojej nauce i WŁAŚNIE DLATEGO uważam, że przeżyję za każdą ilość kasy. za 1 800 z facetem, bez dzieci? nie ma problemu. Ale na codzień nie muszę zaciskać tak pasa, dlatego jestem zadowolona ze swojej wypłaty. I co ty na to powiesz :/ :/ :/

Gość gość
ja pierniczę jaki poziom. Ja mówię, że nie chcę kasy faceta, a ktoś odpisuje, że rodzice mi każą żyć za kasę faceta. P*****lnijcie się wszystkie w łeb,

Gość prawikprawikprawik
same tu materialistki :(

Gość gość
Obowiązkiem mężczyzny jest utrzymywać kobietę i koniec tematu nieudacznicy!

Gość prawikprawikprawik
nigdzie nie ma takiego obowiązku facet sam decyduje i już.

Gość ...@
Ja za 1300 utrzymuje żonę i 3 letnie dziecko po potrąceniu raty kredytu i zrobieniu opłat zostaje 800. W miesiącach letnich można dorobić w nadgodzinach grosze ale zawsze coś i nie pie...l mi tu ze masz krzywdę

Gość szynka z drobiu 42.50zł/kg
ten, co zarabia 1800 jest bogatszy od tego, co zarabia 1500 ta, co wygląda jak pasztet z przeterminowanego kurczaka jest piękniesjza od tej, co wygląda jak kaszanka z krwi menstruacyjnej dziwki na emeryturze, chorej na konwulse jej robaków z tylnej częsci majtek po analu

Gość znowu 10 osób, cholera
mysłimy że jakiś pasożyt szuka sponsora i ma dylemat czy się przyczepić do niego czy szukać dalej :D

Gość gość
Mysle, ze malo zarabia. Chociaz jesli dziewczyna zarobi tez 1900, to razem beda mieli prawie 4000, a z tego w malym miasteczku chyba mozna sie utrzymac.

Gość gość
mhuyuyuyy

Jeśli jest szczęśliwy to co my mamy o tym sądzić? Dziwne pytanie, materialistyczne na maksa :)

Gość gość
mgghmmgg

Gość gość
takie facet powinnien zyc sam, bez partnerki, bo w zwiazku pewnei bedzie chcial seksu, z seksu moze zdarzyc sie dziecko I co wtedy? Co powiecie dziecku, ze nie macie kasy z jedzenie I ubranie dla niego? Pewnie tj wTajlandii wyslecie je zeby same na siebie I na was-nieudaczniki zarobilo...

Gość lilien5
dobrze że w ogóle zarabia

Gość gość
Ffgvgtggfhhh