Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona zdradziła mnie z przystojniejszym.Wybaczyłem i żałuję...

Polecane posty

Gość gość

Bo dzisiaj zrobiła mi awanturę o byle g... Do zdrady doszło 1,5 miesiąca temu,sama mi się przyznała i rozpłakała się że nie mogła dłużej z tym żyć i kupiła mi w ramach przeprosin srebrny łańcuszek z wisiorkiem. Mogłem od razu ją wywalić z domu.Ale jestem głupi...

Gość gość
a ty świety?

Gość siemasiematojaporozstaniu
mnie moj chlopak zdradzil 2 mieiace temu, wybaczylam mu.. Rozstalismy sie 3 tyg temu, ze zdrada sie nie da zyc na dluza mete.

Gość gość
Ja jej nie zdradziłem nie miałem okazji i nawet czasu żeby zdradzać,jesteśmy kilka lat po ślubie.Pracuję w innym mieście gdzie mieszkam w wynajmowanej kawalerce a w domu jestem raz,dwa razy w miesiącu.Żonka pracuje i dokłada się do rachunków.Mieszkanie jest moje po babce.

Gość gość
Ona sobie teraz śpi (czy sama)?) a ja tu siedzę i się żalę przed kompem. Co zrobić,trzeba żyć dalej ale nie wiem czy między nami będzie jak kiedyś..

Gość gość
jestem zdzirą taka jest prawda bo zdradziłam również swojego partnera wybaczył mi i kocha mnie na zabój a moje poczucie winny jest.....:( ciężko mi z tym...... słuchaj najgorsze jest w tym wszystkim, że ciebie nie ma jak można mieszkać osobno jako małżeństwo się zdecydujecie albo ona do ciebie albo ty do niej , albo w ogóle zmieńcie miasto!

Gość gośću
Zdradź ją też to ci ulży baby to h...!

Gość firstone
tez tak pomyslalem. Przestan beczec tez ja zradz tyle fjanych kobiet czeka na Ciebie :-)