Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powróżę

Polecane posty

Gość gość

Witam,z tej strony Wróżka Alicja. Wróżę od ponad 14 nastu lat, prywatnie jak i w swojej pracy. Proszę podać imię, date urodzenia i pytanie. Jesli chodzi o partnera to jego imię i date również

Gość gość
Joanna,25.10.91 czy jestem w ciazy i czy dostane kredyt?

Gość gość
DO JOANNA : Ciążą to nie zbyt dobry okres teraz na jej planowanie, możesz mieć z tym problemy. Jednak odbije się to dobrze, ponieważ w związku okażą się komplikacje. Kredyt zostanie uznany.

Gość JOANNA 25.10.91
Alicjo a mozesz mi powiedziec ile dzieci bede miala najbardziej mnie interesuje czy jestem teraz w ciazy bo mam pewne obawy

Gość gość
DO JOANNA: W ciąży nie jesteś. Jakie masz obawy? W przyszłości będziesz mieć dwójkę planowanych dzieci.

Gość JOANNA 25.10.91
Mam juz jedno i to nieplanowane:)a co ze zdrowiem?Joanna 25.10.91

Gość mmmmu
monika 11.03.1985 jak z praca , i kiedy znajde tego jedynego

Gość JOANNA 25.10.91
A co do obaw to miesieczka spoznia mi sie:)

Gość gość
basia 26,11,1988 jak u mnie z miloscia bedzie?

Małgosia 13.11.1975r czy jestem w ciązy ..? a jesli nie to kiedy zajde w ciaże i ile będe miec dzieci czy w ogole nie bede miec i kiedy...?

Gość gość
wrozko powrozysz mi jeszcze? Anna jesli tak napisz to napisze pytanie

Gość hanusia...
Hania 09 03 66 Leszek 15 05 63 czy bedziemy mieli jeszcze kontakt z soba I czy jego uczucia do mnie powroca ? Prosze o wrozbe

Gość gość
New Age jest to religia powrotu do pogańskich wierzeń oraz starożytnych rytuałów. Jej głównym celem jest kontakt duchowy z istotami duchowymi z innego wymiaru. W jej skład wchodzą takie elementy, jak metody Silvy, wychodzenie z ciała, (OOBE) postrzeganie pozazmysłowe, , channeling, czary, wróżbiarstwo, relaks - w szczególności joga, wywoływanie duchów, kontakty z niewidzialnymi istotami duchowymi oraz kontakty z osobami zmarłymi. Wszelkie drogi ku owemu 'przebudzeniu' duchowemu, jedności z tzw. matką ziemią czy innymi rytuałami starożytności - jest to subtelna oszukańcza gra, której ultymatywnym celem jest więź duchowa z istotami z innych wymiarów oraz poddawanie się pod ich kierownictwo.

Gość gość
Podstawową doktryną New Age jest... kłamstwo szatana w ogrodzie Eden, które zostało zmodyfikowane przez satanistę Aleister'a Crowleya - Będziesz sobie bogiem. Szatan zdołał przekonać Ewę do idei bycia niezależną istotą od Boga, czyli równą Bogu, która sama, podobnie jak Bóg decyduje, co jest dobre a co złe. Rodzaju 3:(4) Na to rzekł wąż do kobiety: Na pewno nie umrzecie, (5) lecz Bóg wie, że gdy tylko zjecie z niego, otworzą się wam oczy i będziecie jak Bóg, znający dobro i zło.