Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15laaatka

kurwa jakis komaro pajak wlecial mi do pokoju i boje sie usnac

Polecane posty

Gość 15laaatka

A o 7 musze wstac... K***a przed cywila byl I znknal jezu jak sie boje, napisalam esa do mamy zeby przyszla I go zabila ale poszla spac I na dodatek pewnie rano opieprz dostane ze esy w srodku nocy jej pisze. Teraz leze I pisze z tabletem na brzychu I kocem na glowie mozecie sie smiac ale strasznie sie boje juz napewno nie usne bo on zniknal a jak j****y sie szybko poruszal jezus jak go wypedzic :( ;(

Gość 15laaatka
A komary moga usnac? Czy jak usne to on bedzie sie skradac? :o

Gość gość
Weź wykurwiaj w ogóle z tematem:o

Gość 15laaatka
Prosze niech ktos mi chociaz towarzystwa dotrzyma na fejsie nikogo nie ma a ja z zapalonym swiatlem I pokryta kocem, spac z dezodorantem? :/

Gość 15laaatka
Sam wykurwiaj jak sie nie podoba to s********j :*

Gość komarooo
To pewnie tuskol :-)

Gość taka duza a
Sie komarow boi a wstyd......

Gość tat heloizy999
nie otwiera sie okna w lecie jak sie nie ma moskitiery!!! ja nie otwieram i żyje i nie mam komarów :)

Gość iris2222
uchichrałam się hahahahha komaro pająk,dobre zapewne wpadł ci samiec komara,który nie gryzie,nie żywi się ludzką krwią bo robią to tylko te małe komarzyce zg*****ć cię też nie zg****i więc czego się boisz?

Gość 15laaatka
Otworzylam okno na caaaly dzien ale mialam zgaszone swiatlo, a tu zapalam I ten oblesniak siedzi fuu teraz zgubilam go z oczu musze obserwowac gdzie jest I zaatakowac 1sza!

Gość gość
podobno zamiast łapek inteligencja używa do destrukcji komara wiertarek i młotka ale to miedzy 11 a 16 wtedy mają branie powiedz mu żeby ci wlatał w tych godzinach a komar esy odbiera czy łun na podczerwień i kable go sciongajom?

proponuje kupic raid max lub odswiezacz cytrynowy do wc on zabija takie owady lub proponuje kupic siatke na owady i zamontowac na okon ...to nie komar a komarnica pewnie wyglada podobnie jak ważka ...?one na szczescie nie gryza tak mi sie wydaje gryza tylko komary te mniejsze owady ...przed otworzeniem okna na noc spryskuje blisko okna tym odsiezaczem do wc ...a jak wpadnie taka komarnica to koszmar tez sie boje bo to duzy owad nie tnke nawet go ...masakra ...pozdrawiam

Gość ... i jest chory psychicznie
to pewnie komar tygrysi, mocno tną, potem robią się boąble swędzące i ropiejące :( nie wychodz zpost tego koca albo idz spac do mamy

Gość gość
te nastroszek...ty stoisz w tym betonowym bucie już parę lat ;-) rusz się sam sperma nie doleci tak daleko a jak spadnie na glebe to bendzi na wsi huuuuuuuuuu...k ..itd... itym podobne do siebie kark przy karku... śrubka do śrubki a drzazgi w wyrze samotne nadal.... wiertła z natury tępe... musisz dofinansować ;-))) albo kup lepsze gumki to wtedy nie słychać egheh ...jeno taki przygłuch...

Gość 15laaatka
Niby to blahy powod I wogole ale nie usne dzis na 100%. Teraz juz KAZDY spi nie chce pukac I pekac, troche wiocha ze zrobilam juz zamieszanie piszac do mamy esa w nocy. Kurde nie ma go pewnie sie schowal, usnal I wyjdzie jak ja usne.. juz bym wolala szczura w pokoju niz tego latajacego debila.

Gość 15laaatka
Predzej bym Cie kapciem jebnela zboku :/