Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w czerwieni

spanie w jednym lozku z nowopoznanym mezczyzna

Polecane posty

Gość kobieta w czerwieni

Uwazacie, ze jest to cos zlego w spaniu w jednym lozku z kims, kogo znacie np. dwa tygodnia? Nie ma mowy o seksie oczywiscie, przytulenie, pocalunek i to wszystko. Ostatnio slyszalam bardzo skrajne zdania na ten temat, wiec ciekawia mnie wasze opinie :)

Gość gość
nie widze w tym nic złego

Gość znowu 10 osób, cholera
zdarzyło mi się spać z kolegami i kolezankami nawet w 6 osob na jednym lozku po imprezie ktora byla tak meczaca :D ze nie bylo sil isc do swoich domkow :D , niektorych znałem niezbyt dlugo, ale nie mamy w zwyczaju się całować wieć może sie zdecyduj o co pytasz. chyba nie chodzi o spanie na jednym lozku tylko o calowanie sie z nieznajomym, a to kwestia indywidualna i twoja sprawa co robisz co cie obchodzi zadanie innych swojego rozumu nie masz ?

sram sobie do ryja

Gość kobieta w czerwieni
Mam, oczywiscie, ze mam. Zastanawia mnie tylko, ile osob opowiada sie za konkretna strona. Mnie sytuacja nawet nie dotyczy, kolezanka mi o tym ostatnio opowiadala, ze poznala jakiegos faceta na koncercie, pospotykali sie pare razy, potem zostala u niego na noc. Ja do niej, ze fajnie, czy sie jej podobalo, a nasza znajoma, ze prawie sie puscila i jak ona moze byc z tego dumna.

Gość gość
6 osob w 1 łóżku to chyba spały same anorektyki i to za ciasno.

Gość gość
spałam z kolegą w 1 łóżku i nic nie było po prostu spaliśmy , bo nie było miejsca na kwaterach w górach było już późno i tzreba było gdziekolwiek przenocować , chciał spać na podłodze no ale trochę tak głupio więc wpuściłam go na łózko , żadne bara bara nie było po prostu spaliśmy a rano znaleźliśmy inną kwaterę ;)

spały same grubasy ale łozko bylo duze i spalismy w poprzek.ktos tam zreszta spadl podniej. poza tym spalibysmy nawet na siedzaco bo tak nas te urodziny wtedy zmeczyly :D a do domu byl kawal drogi jakies 2500 metrow :D plazą i ryzyko ze polowa nie dojdzie tylko odplynie bo juz niektoryz zaczynali chodzic na 4 nogach :D ale gdybym ich miał całować to wolałabym się przeczołgać ten kawałek :D

sram sobie do ryja>>nasraj sobei an reke to cie moze przestanei bolec :D