Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slly

Najodpowiedniejsza długość penisa to..?

Polecane posty

Gość Slly

1.8-10 2.10-12 3.12-14 4.14-16 5.16-18 6.18-20 7.Wiecej niż 20

Gość gość
Uważam,że 6 :) Mam większego i to nie zawsze wielka przyjemność tak dla mnie i dla partnerki.

Gość ta bejbi
tak 18-19cm

Gość magna25
Dla mnie taki 15 cm jest akurat.

Gość gość
"długość" rozumu ;)

Gość gość
dla mnie tak 16-18 chociaz i tak bardziej jest to odczuwalne w obwodzie :)

Gość ohhhmmmyyygoodd
po co wgl takie tematy na kafeterii? Kazda zakompleksiona baba lub inni kolesie beda pisac ze 20 cm bo po prostu im sie nudzi, chca innych zdenerwowac lub sami maja kompleksy... Powiem wam tak. Moje wymiary to 16,5/14cm. Uprawialem seks z wieloma kobietami w swoim zyciu (bylosobie ich bardzo duzo - uwierzcie) i praktycznie kazda dziewczyna mowila ze mam duzego penisa (a same pewnie widzialy inne) wiec nie wiem skad sie biora te rozmiary na kafeterii...ale coz...kazdy radzi sobie jak moze zeby sobie ulzyc...pozdrawiam zakompleksione kobiety/dziewczyny i onanistow i zyciowych przegrancow :)

Gość gość
debilne pytanie, gdyż nie ważna jest długość w tylko długość w Drodzy niedouczeni: łechtaczka, organ wyzwalający orgazm u kobiety leż parę cm poniżej spojenia łonowego, zatem wystarczy penis 3cm by wyzwolić orgazm. Owszem większy penis poprzez większą powierzchnię dotykową sprawia więcej przyjemności, ale nie jest warunkiem udanego seksu. Notabene, kobieta wymaga aż ok. 10 minut stymulacji łechtaczki. Cóż po c**ju 20cm, jak po kilku r****ć frykcyjnych leje spermą i staje się bezużytecznym flakiem. 😠🖐️