Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka_84

Zakup ekspresu ciśnieniowego - jaki polecacie?

Polecane posty

Gość Agatka_84

Hej, to raczej temat z serii „pomóżcie przy wyborze prezentu”. Otóż, chciałabym kupić swoim rodzicom ekspres do kawy, bo zawsze marzyli, żeby mieć taki w domu. Fajnie, gdyby ekspres mógł im przygotować, bez większych ustawień, espresso, latte i capuccino, które piją najczęściej. Ja sama nie przywiązuję większej uwagi do smaku i piję częściej rozpuszczalną, stąd też moja prośba do was o pomoc, bo nie znam się na tym totalnie.

Gość gość
musisz się zastanowić czy na saszetki czy na kawę mieloną. bo to najwazniejsze. pijam dobrą kawe TYLKO!!! a więc dla mnie saszetki odpadają.

Gość kinga 122222
Ja mogę ci napisać , którego nie kupować. Ja mam KRUPSA. Zapłaciłam za niego prawie 3000 zł. Trzy razy był w serwisie , koszt ok 1000 zł. Teraz mój mąż sam nauczył się go naprawiać, powyrzucał z niego filtry i jakieś inne rzeczy. Na razie działa, ale nie wiem jak długo jeszcze, ja nie zamierzam do niego dołożyć już nawet jednej złotówki. W ogóle czytałam gdzieś ostatnio , że Krupsy są bardzo awaryjne

Gość marlena333
u mojej siostry, w domu pija się bardzo duże ilości kawy pod różną postacią i jej ekspres saeco wydaje się być całkiem porządny... Kawa jest smaczna, a ekspres jest prosty w obsłudze (wiem, bo sama byłam w stanie się nim obsłużyć :P). Do przygotowania wybranego napoju wystarczy chwila. ;)

Gość gość
chyba na ziarnistą a nie mieloną kawę!

Gość gość
podobnie jak poprzedniczka napiszę tylko nie krups! nie wiem gdzie ja miałam głowę kupując go i czytając wczesniej duzo negatywnych opinii- chyba zasugerowalam sie tym ze jest zgrabny- na tym koniec. ja polecam samsunga- teściowa ma - robi z***bista kawę, i co najważniejsze po każdym zrobieniu kawy sam się czyści.