Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamm

picie z butelki

Polecane posty

Gość pamm

hej dziewczyny, mam problem. bylam wczoraj z corka u lekarza. byla wazona i niestety okazalo sie ze bardzo malo przybrala wiec lekarz zalecil dokarmianie mlekiem modyfikowanym. dostalysmy bebibko pepti bo mala jest malym alergikiem. ale niestety mala nie umie pic z butelki. jak mam ja tego nauczyc? dodam ze mala ma 2,5 miesiaca i dopiero od kilku dni trzyma smoka w buzi i to tylko w samochodzie w domu od razu wypluwa. pomozcie jest to moje pierwsze dziecko i nie wiem jak do tego podejsc...

Gość gość
Czasem trzeba kilku smoczków lub butelek próbować? Jakich używasz?

Gość gość
sprobuj symetrycznego najbardziej przypomina ksztaltem sutek :-):-) anatomiczne sa do d. .

Gość gość
są też takie kubeczki do pojenia niemowląt karmionych piersią np doidy cup

Gość pamm
mam butelke ze smoczkiem przypominajacym ksztaltem sutek. butelka z tomme tippe. a jakie sa najlepsze butelki?

z tommee tippee powinna zalapać. podobno dobra też jest lovi niestety każde dziecko przyswaja inną butelkę i czasem trzeba wypróbować wiele zanim trafisz na odpowiednią dla niej :)

Gość gość
mojej małej najbardziej spasowały butelki avent natural Była na piersi plus butelka

Gość pamm
no to chyba czekaja mnie zakupy dzisiaj...lekarka powiedziala ze moge ja "przeglodzic" nie dawac jej cycka tylko podawac butelke. i powinna zalapac ze nie dostanie i musi pic z butli. troche drastyczne ale chyba wole pomeczyc sie dzien niz tydzien z dawaniem po troszke...jak myslicie?

rób jak ci serce podpowiada i jak ci wygodnie :) to ty masz być szczęśliwą mamą a nie lekarka