Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę z nim skończyć

Polecane posty

Gość gość

Chcę zakończyć 3 letni związek...dystansuję faceta....jak mu zalezy na poważne to będzie walczył?

Gość gość
nie wiem czy będzie walczyl, teraz faceci są inni niz kiedys. skoro mogą w kazdej chwili wejsc na sympatie, rokse, zbiornik, fotke itp i wyrwac 10 takich jak ty, a nawet mlodszych, ladniejszych, to po co maja starac się o jedną? kiedys bylo inaczej, nie bylo neta, wiec koles wzdychal do jednej dziewczyny z okolicy, latal za nią, a teraz?

Gość gość
mimo wszystko wypróbuję go, zobaczymy czy naprawde mnie kocha.....mnie czy zonę :)

Gość gość
żonę? sypiasz z żonatym? ty obrzydliwa ku rw o :D

kiedys bylo inaczej, nie bylo neta, wiec koles wzdychal do jednej dziewczyny z okolicy, latal za nią, a teraz? To jedno z najmądrzejszych zdań jakie przeczytałem w ostatnim czasie na kafeterii. Mało tego kiedy nie miałem komputera to wzdychałem do dziewczyn z gazetek dla dorosłych. I tak mi już zostało od 6 roku życia.

Gość gość
no ale on mnie ponoć kocha ... :) co z wami??? miłośc jest najwazniejsza

Gość gość
błękitna czerń...bardzo trafna uwaga :) dlatego próbuje się od niego uwolnić... macie jakieś sposoby? zrobic to radykalnie czy powoli zmierzac do rozpadu? pytam o rozwiązanie najlepsze dla mnie....nie chcę nabawić się deprechy :(

Gość gość
błękitna czerń...trafna uwaga....ale jak sie od niego uwolnić? zrobić radykalne cięcie czy powoli zmierzac ku rozpadowi? ...nie chce nabawić się deprechy :(

Gość gość
błękitna czerń...trafna uwaga....ale jak sie od niego uwolnić? zrobić radykalne cięcie czy powoli zmierzac ku rozpadowi? ...nie chce nabawić się deprechy :(

Gość gość

Radykalne cięcie, na co Ci taki niezdecydowany facet, do tego sypiający jednocześnie z Tobą i z żoną? Ja bym chyba zwariowała w takiej popapranej sytuacji.

Gość gość
no własnie....ja tez wariuję, dlatego zaczynam miec tego dość, tylko chemia nie chce przejść :( ...pomyslec, że jeszcze do niedawna wydawał się taki wartościowy...

Gość gość
no własnie....ja tez wariuję, dlatego zaczynam miec tego dość, tylko chemia nie chce przejść :( ...pomyslec, że jeszcze do niedawna wydawał się taki wartościowy...

Gość gość
oj bardzo mi Twoje słowa pomagają :)...mów do mnie jeszcze....najgorzej, ze wciąz chemia działa.... :(