Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nagietka :-) :-)

Ja - 1 on 4 - jak sobie dac z tym rade??? :-/

Polecane posty

Moj poprzedni zwiazek trwal 4 lata byl zwiazkiem na odleglosc i oboje chcelismy czekac do slubu, jednak sie rozpadlo. Z moim obecnym facetem jestem 2 lata, sypiamy ze soba od roku a ja nadal nie moge sie pogodzic z tym ze spal przede mna z 4 kobietami ( 3 zwiazki i jeden przypadkowy seks), czegos mi brakuje takiej satysfakcji i tego o czym zawsze marzylam ze swoim ex ale chyba juz na to za pozno :/

Gość gość
Moja daje sobie jakoś radę :) Miałem przed nią wiele-wiele kobiet.Teraz twierdzi,że to moje doświadczenie spija jak nektar :)

jak sie ma za soba zwiazek w ktorym oboje marzylo o przezyciu pierwszego razu z osoba z ktora chcialo spedzic sie cale zycie to jest inaczej,

Gość gość
Ty chyba fruwasz w obłokach,albo jesteś naiwna i nie masz w ogóle pojęcia o niczym.Facet powinien się uczyć byś nie miała z nim problemów za parę lat.

no tak co tu rozumiec jak wszyscy z wszystkimi sie po katach r***aja :/

Po pierwsze dlaczego piszesz, że wszyscy? Większość to nie wszyscy. A po drugie - zacznij działać w temacie i znajdź kogoś "nieprzechodzonego" (to ma swoje zalety i wady). W swojej obecnej sytuacji za wielkiego pola manewru poza tym nie masz...

nie zamierzam dobijac bo zawsze chcialam byc z tym jednym jedynym i to jemu sie oddac, kocham swojego faceta ale nie wiem jak sobie poradzic z ta pustka

Gość gość
twój problem jest zdeczka nie dzisiejszy no ale faceci maja prawo wymagac dziewicy a kobiety prawiczka:) mój był prawiczkiem a ja sie wyszalałam ale nie mamy z tego powodu zadnych problemow

Gość Bzzykacz
No to mu się oddaj. Jak chcesz to (jeśli nie miałaś seksu analnego) możesz mu oddać swoje dziewictwo analne. Jeśli on też nigdy nie miał seksu analnego to będzie to wasz wspólny pierwszy raz. Ja z moją dziewczyną razem dzieliliśmy pierwsze zapylenie obywu kwiatów i było i wciaż jest wspaniale.

on jest moim pierwszym juz spalam z nim oddalam mu swoje dziewictwo imoze glupio to zabrzmi ale ja nie dostalam nic w zamian :/ (nie mowie tutaj o milosci itp)

(nie)normalna - nie, ja tylko i wyłącznie popieram :-) Trzeba się szanować i nie sypiać z kim popadnie, bo potem przybywa właśnie takich wątków...

Gość Bzzykacz
To znaczy co chcesz w zamian? Dziewictwo? Możesz sprawdzić czy jest prawiczkiem analnym. Jeśli będziesz go traktować szczególnie to on też ci się odwdzięczy i sprawi, że będziesz się czuła tą jedyną. Ale pamiętaj, zachowaj charakter i inicjatywę. Mężczyśni to lubią.

nie jestem "mlodzieza" mam 26 lat!

Niestety stare dobre lata 90te już nigdy nie wrócą.... Do Autorki Wątku, całkowicie poważnie. Czy zastanawiałaś się kiedyś nad jakąś oazą? Jest tam sporo osób o podobnych doświadczeniach i zbliżonych zapatrywaniach na najważniejszą cechę dot. towarzysza życia. Tutaj raczej człowieka oplują i zbluzgają...

to juz niestety zdarzylam zauwazyc :/ moj ex ozenil sie rok temu i ze swoja zona juz przezyl pierwszy raz wiec czekal az do 29 urodzin...nikt mnie nie rozumie z wyjatkiem osob i wrazliwyc dziewczyn ktore maja podobne zapatrywania co do seksu no coz...szkoda

probuje ale jak na razie kiepsko mi to idzie, zwlaszcza ze seks nie sprawia mi przyjemnosci a orgazm mialam moze 2 razy w ciagu tego roku i to nie podczas seksu tylko jak mnie tam dotykal

to jemu to powiedz nie mnie ja chcialam czekac ale co z tego jak on spal z 4 przede mna?!

macie ślub? powiem Ci tak z jednej strony podziwiam takie osoby jak Ty z zasadami , ale zycie bywa okrutne i często po ślubie nie jest kolorowo i jest problem , bo nie dobrali sie w seksie . a pisze o tym bo mam znajomego ,czekali z seksem do ślubu , a teraz on płacze ze zona przysłowiowa kłoda , bo wstyd i grzech. Przestań myslec , sama sie nakrecasz i musisz to zaakceptować ze miał inne ,czasu nie cofniesz.

wiem ze czasu nie cofne, nie sadze ze wyczekalabym do slubu (nie nie mamy slubu jeszcze) ale bardzo by mnie cieszylo wiedzac ze bylam jego pierwsza...

czasami tak casami nie zalezy, z samego seksu przyjemnosci mam niewiele, nei wiem moze musze sie tego nauczyc bo to dopiero rok...kocham go i wiem ze on kocha mnie ale tego czegos brakuje i zostawilo to jakas pustke, trudno to wytlumaczyc