Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nagietka :-) :-)

Ja - 1 on 4 - jak sobie dac z tym rade??? :-/

Polecane posty

ja Cie rozumiem, zyli długo i szczęśliwie , ale zycie to nie bajka, tym bardziej ze nie masz nastu lat.Z sentymentem piszesz o poprzednim partnerze , a nie pomyślałaś ,że jedno z nich za pare lat dojdzie do wniosku ze to nie to i ze sie nie wyszaleli ? poukładaj sobie wszystko w głowie i bierz zycie takie jakie jest i zyj tym co masz , jesteście dla siebie mimo jego wcześniejszych partnerek.

co do ex nawet jesli by sie tak stalo (teraz maja corke) i tak przezyli ze soba cos wyjatkowego i to im zostanie nie wazne co bedzie dalej

Gość gość
ty nagietka chora jesteś? puknij się ,jesteś zazdrosna o przeszlosc ,to po co sobie go wzielas,trza było szukac takiego na zero

Gość spoko....
dobrze trafilas, pelno tu takich schizoli, co to uwazaja podobnie, ze jak on jest prawiczkiem, to i ona powinna byc... wiec znajdziesz tu spory wybor :D inna sprawa, ze moga juz cie nie zechciec, bo wg ich kryteriow jestes juz "nieczysta" i "uzywana" :D. jak ktos nie ma problemow to musi je sobie wymyslic. lol.

kto powiedzial ze chce / zamierzam zmieniac faceta, jesli bym go nie kochala nie poszlabym z nim do lozka! pytam jak sobie z tym poradzic w tym zwiazku !

Gość salatka z ananasem
witam! a juz myslalam ze nikt nie ma tak jak ja!! Moj maz obecnie spal przede mna z 2 kobietami i mimo ze go kocham wciaz mnie to od czasu do czasu boli bo on byl moim pierwszym, tylko ze ja ciagle zadreczam sie myslami czy on czasami nie powiela tego co robil z innym, czego tamte go nauczyly i to boli :/ ja zaczynalam od 0 a on juz wiedzial co lubi, jakie pozycje itp. osobiscie wolalabym odkrywac takie rzeczy od nowa i cieszyc sie z sukcesow jak i porazek, no coz milosc nie wybiera, nie poradze bo sama nie wiem jak sie pozbyc tych mysli :/

Gość gość
ciezka sprawa, moze pogadaj z nim o tym?????