Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka 23.

Jakie perfumy aktualnie używacie ?

Polecane posty

Gość gość
Mam zawsze troche do wyboru, kupuję na ofertach lub mi czasem siostra z Walii przywiezie, tam jest dużo taniej kupić perfumy (porównując z zarobkami) ;) tzn jak przywiezie w prezencie to OK, ale jak ja ją poproszę to oddaję jej zwykle tak połowę lub 3/4 kosztów. ona też kupuje tam na promocjach. Ok, no to obecnie mam: Kenzo - Flower; Armani - Acqua di Gioia ; Elizabeth Arden - Green tea; Jimmy Choo - Illicit.

Gość Fajnie jest
Używam perfum TRESOR. Delikatny zapach.Sporo osób mnie pyta jakich używam.

Gość gość
Fajnie jest dziś tresor jest delikatny? ale chyba nie tresor la nuit...śmierdzący d;la mnie. Ja lubię Angel'a Muglera różne odmiany ale nie ten główny, lubie Black Opium Floral Shock

Gość gość
Aktualnie używam Gucci Guilty i zamawiam z galeriazapachow.pl

Gość gość
Na jesień wybrałam Paco Rabanne - Olympea, którą jak każdy perfum kupiłam na goia.pl. Perfumy długo się utrzymują i pięknie pachną :)

Gość gość
good girl aktualnie już 2 butelka leci

Gość gość
Calvin Klein - Euphoria to mój numer jeden wśród perfum. Uwielbiam ten zapach, a kupuję go zawsze na goia.pl. Jestem bardzo zadowolona z jakości oraz z ceny :)

Gość gość
Na jesień wybrałam Paco Rabanne - Olympea z goia.pl. Rozlewnię poznałam kilka miesięcy temu i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
ja ostatnio Hugo Boss - Orange, słodkie, piękne! i zamawiam na goia.pl, bo ceny dużo niższe , a efekt zadowalający! :)

Gość gość
Mon Paris- ale szczerze to nie jest mój zapach. Ujdzie, ale są o wiele ladniejsze, te sa zbyt slodkie jak dla mnie, ale je dostalam wiec uzywam, A moje ulubione to DKNY be delicious, Euphoria, Amor Amor

Gość gość
Tej jesieni towarzyszy mi Versace - Crystal Noir, uwielbiam ten delikatny zapach. Zaopatruję się w perfumy na goia.pl bo jest to sprawdzona rozlewnia przeze mnie i moje koleżanki i jesteśmy bardzo zadowolone ;)

Gość gość farm
Hypnotic Poison Diora, mój ulubieniec w okresie jesienno-zimowym.

Gość gość
Dolce & Gabbana light Blue

Gość gość
Obowiązkowo Lancome - La Vie est Belle, Paco Rabanne - Olympea oraz Versace - Crystal Noir ale przy zamówieniach z zapachowiec.pl zazwyczaj zamawiam jeszcze mały flakonik do przetestowania perfum, których nie znam ;) Polecam, bo mają fajne perfumy i duży wybór :)

Gość gość
Zamiennie głównie Versace - Crystal Noir oraz CK - Euphoria. Oba jak i reszta mojej kolekcji z zapachowiec.pl, polecam ;)

Gość gość
Piękne perfumy z możliwością kupna online -zapraszam do sklepu internetowego Oriflame poprzez mój link konsultantki: http://beautystore.oriflame.pl/2137585 Teraz dla nowych klientów przy zakupie za min.30zł Tender Care za 1zł. Dostawa już od 5,90zł.

Gość Daria2407
Aktualnie używam "szarej pantery" od Paris Avenue Kupiłam je ze strony http://www.edp24.pl/ Zapach ładny , długo się utrzymują a kosztują mało. Paczka zawsze dochodzi na czas.

Gość gość
Amor amor

Gość _Moonlight_
Mam kilka ulubionych zapachów. Ostatnio często używam Ari by Ariana Grande. Zapach nieco słodkawy ale odpowiada mi. Te perfumy są bardzo trwałe, jeden flakonik naprawdę na długo wystarcza a w ciągu dnia długo się utrzymują.

Gość Angelina2
Ja ostatnio zaczęłam używać takich kwiatowych odświeżających. Mam na myśli dokładnie te Gabrielle Chanel https://perfumyinspirowane.pl/odpowiedniki-perfum-damskich-2/108-gabrielle-chanel/ , jest to odpowiednik perfum Coco Chanel ale warto zaznaczyć że to nie podróbka a perfumy opierające się na tych zapachach. Dla mnie są oszałamiające

Gość Opawka31
Moimi ulubionymi są Coco Chanel ale znam takie odpowiedniki tych perfum. Są super a nie kosztują tyle co oryginały, zapachem są bardzo porównywalne. Tutaj ich perfumy https://perfumyinspirowane.pl/ są delikatne i utrzymują się długo :)

Gość gość
Apple juice kupione w Zarze za 50zl. Pachną obłędnie i są bardzo świeże i trwale.

Gość gość
Obecnie mam samą resztkę Dolce & Gabbana Pour femme, mam też Elizabeth Arden green tea (kocham to, a tanie są przy okazji)

Gość Oriszka
ja mam rozlewane Sii - ślicznie pachną. i są trwałe. a kupowałam na perfumyinspirowane.pl - świetna opcja moim zdaniem!

Gość gość
Aktualnie mam Versace-Crystal Noir na jesień i zimę sprawdzaja mi się rewelacyjne oraz Hugo Boss-Deep Red oraz Armani-Si, również rewelacyjne. Zamawiam z zapachowiec.pl i są świetne.

Gość gość
Aktualnie wybrałam perfumy Acqua Di Gioia, ponieważ najbardziej mi odpowiadają na lato. Kupuję na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są trwałe i w świetnej cenie.

Gość gość
Jestem zwolenniczką Versace- Crystal Noir, ale używam też D&G - Light Blue oraz Hugo Boss - Orange. Zamawiam na zapachowiec.pl i nigdy się nie zawiodłam.

Gość gość
Wypad z tym szajsem reklamowym! Dziewczyny nie kupujcie tam perfum! Nie wspominajac o beznadziejnie nachalnej reklamie :/

Gość gość
ja dostalam w prezencie perfumy Christana Laboutina,ale to nie perfumy tylko oil perfumowany,nie dosc ze piekne to trzymaja sie ze 2 dni nawet po porzadnym.prysznicu,to sa perfumy prawdziwe,jak zibaczylam cene w necie to padlam strasznie drogie i sama pewnie bym nie kupila