Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka 23.

Jakie perfumy aktualnie używacie ?

Polecane posty

Gość gość
So Elixir EDP Vanille Noir Agrumes Fleurs Ode a l/Amour Max Mara Kashmina Touch Moment du Bonheur Kieuję się nastrojem przed wyjściem.

Gość gość
slava zaitsew lumia, nikita, maroussia lub authentic marosussia.Nic innego

Gość ja sie pytam
[zgłoś do usunięcia] gość So Elixir EDP Vanille Noir Agrumes Fleurs Ode a l/Amour Max Mara Kashmina Touch Moment du Bonheur Kieuję się nastrojem przed wyjściem. 2013-09-14 19:00:22 [zgłoś do usunięcia] gość slava zaitsew lumia, nikita, maroussia lub authentic marosussia.Nic innego x x x xhahah, zadnych z tych nie znam i nigdy o nich nie slyszalam, pewnie dobry s**t:D

Gość kunia z Torunia
to czego tu wchodzisz:D

Gość gość
14.09.13 [zgłoś do usunięcia] ja sie pytam [zgłoś do usunięcia] gość So Elixir EDP Vanille Noir Agrumes Fleurs Ode a l/Amour Max Mara Kashmina Touch Moment du Bonheur Kieuję się nastrojem przed wyjściem. 2013-09-14 19:00:22 [zgłoś do usunięcia] gość slava zaitsew lumia, nikita, maroussia lub authentic marosussia.Nic innego x x x xhahah, zadnych z tych nie znam i nigdy o nich nie slyszalam, pewnie dobry s**t Cc Cc Cc Napisala nazwy perfum a nie nazwy firm moze dlatego nie znasz.

Gość gość
Moja półka wygląda tak : Chloe edp,Lady Million,Joop Heartbeat,Max Mara Le parfum.

Gość gość
ja mam 1. zwykle za 10zł bies. podroba noemi cambell.

Gość gość
ja używam oryginalnych ale tylko dlatego że mam dostęp kupienia ich taniej

Gość gość
Slava Zaitsev (np. Maroussia) to są "perfumy" dla koneserek. Nie pachnie nimi co druga dziewczyna na chodniku czy w centrum handlowym tak jak to jest z takimi zapachami jak : Alien,Angel, Coco mademoiselle, Euphoria CK, Be Delicious Donna Karan- te perfumy są bardzo mocno popularne (oklepane) czuć je dosłownie wszędzie ;-).

Gość gość
CHANEL no5 i DUNE Christian Dior - na późne lato są cudowne...

Gość gość
mademoiselle dior i chance chanel

Gość gość
Do gość powyżej: właśnie czaję się na jedne z tych perfum ;-) Ja używam teraz: Dior Addict Puma Flowing Women Adidas Floral Dream Playboy play it sexy

Gość Playboy ma ładne perfumy
miałam już play it sexy i play it lovely. Teraz mam Jour Hermes,Spring Flower Creed i Tresor Midnight Rose. powolutku marzy mi się jakiś jesienny zapach,coś ciepłego,słodkiego i otulającego. Kiedyś ok 10 lat temu zimą podbierałam mamie Alchime Rochas ten zapach do dzisiaj kojarzy mi się z zimą i świętami BN.

Gość Cara20
Honey M.J. Venezia L.B. Flowerbomb V&R

Gość Sevisell
Dior Midnight Poison Angel Thierry Mugler Armani Code Hypnotic Poison Dior Donna Karan Black Cashmere od roku nie mogę skończyć i pewnie na kolejny rok starczą

Gość gość
ta bo ktos uwierzy ze macie pol perfumerii i w dodatku z gornej polki, w rzeczywtosci pryskaja sie pur blanca z avonu albo innym szmelcem ponizej 50zl na allegro :)

Gość gość
W ciągu roku jest 6 okazji z powodu,których mogę dostać perfumy w prezencie :-P

Gość gość
okazji to ja na przykład moge znalezc wiecej, ale po co mi tyle flaszek perfum?

Gość gość
posiadam chanel madame i chance madame jakos mi nie podchodzi chance uwielbiam a nawet kocham:) ck obsession night i obsession smierdziela mysle aby podarowac komus znienawidzonemu:D versace bright crystal taki swiezaczek:) i nowy nabytek lanvin eclat jakos mi nie podchodzi... A jesli chodzi o post ze ktos sie dziwi o ilosci posiadanych perfum to Cie zdziwie ale to sprawa indywidualna ja kocham pachniec i lubie gdy mam ich kilka sztuk a ze kupujesz za 10 zl to twoj problem:D

Gość mała asia
Bardzo lubię Pur Blancę z Avonu :P kojarzy mi się z moją przyjaciółką (która używała pur blancę przez długi czas). 🌼 Moja domowa perfumeria wygląda tak : Le Peche,Euphoria,Just Cavalli,Pretty Hot.

Gość gość
xhahah, zadnych z tych nie znam i nigdy o nich nie slyszalam, pewnie dobry s**tsmiech.gif xxx To idź sobie do sklepu Yves Rocher i powąchaj. Max Marę znajdziesz w perfumerii Douglas.

Gość mam i uzywam
MANIFESTO Izabeli Rosselini

Gość gość
issey miyake pleats please ❤️

Gość gość
Burberry Body Gucci Guilty Juicy Coture Viva la juicy.

Gość gość
royal oud armani prive

Gość gość
Ungaro Dior Sabatini Viloresi Givenchy

Gość LUBIE LUKSUS
moja domowa perfumeria wyglada tak: -echo - davidoff -deep red- hugo boss -summer miracle - lancome -hugo boss- intense Sa to perfumy zgormadzone przez lata, wiec nie byl to dla mnie ejdnorazowy wydatek. Pierwsze swoje perfumy kupilam 8 lat temu, potem juz tylko dokupywalam . A najsmieszniejsze jest , ze nie uzywam perfum ale lubie je miec "w razie czego" Czasami w ziemie psikne sobie na szalik ale w inne pory roku nie uzywam albo sporadycznie.

Gość rumour
Alien edp Desnuda Euphoria Chance Cinema Mademoiselle edp