Gość dietomanka1988 Napisano Czerwiec 7, 2013 Jeśli chodzi o ceny takich turnusów to z tym jest różnie. Ceny zaczynają się od 1100zł a dochodzą nawet do 2500zł. Wiadomo , różne warunki panują w różnych pensjonatach czy hotelach. Ja wybrałam propozycję z środkowej półki (ponieważ nie stać mnie na wydanie na turnus odchudzający 2-3tys.) I zdecydowałam się na pensjonat Amelia w Iwoniczu. Cena całkiem rozsądna jak na standard który jest w pensjonacie. Wiadomo, hotel 4* to to nie jest, ale całkiem miło I przyjemnie. Nie żałuję wyboru, a nawet planuje wysłać tam swoją mamę Schudłam 5kg, odpoczęłam, pochodziłam po górkach, skorzystałam z wielu zabiegów w uzdrowisku. Ci prawda program turnusu jest wypełniony, ale w wolną niedzielę skoczyłam z mężem który mnie odwiedził na wycieczkę do Tokaju. Plusem pensjonatu jest też to, że jeśli ktoś ma do was przyjechać to jest gdzie go przenocować. Także turnus z odchudzaniem to zdecydowanie dobry pomysł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach