Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Zagadka

Jak zbliżyć się do kobiety?

Polecane posty

Gość Pan Zagadka

Witam wszystkie życzliwe osoby na tym forum w szczególności Panie :) Otóż zdecydowałem się tutaj opisać swój problem ponieważ liczę na konkretne i fachowe odpowiedzi innych osób. Od jakiegoś czasu spotykam się z pewną dziewczyną która utknęła w mojej głowie na dobre no i bardzo mi się podoba. Myślę o niej praktycznie przez cały czas. Jest 1 osobą o której myślę zaraz po przebudzeniu, w ciągu całego dnia i kiedy kładę się spać. Ciężko mi powiedzieć czy moje uczucie do niej to miłość czy po prostu zauroczenie ale jedno wiem na pewno że jest to kobieta na której mi bardzo zależy i nigdy nie zależało mi tak na żadnej kobiecie. Ale nie o tym tutaj. Mój problem polega na tym że mamy za sobą już kilka randek a mimo to jeszcze nie pocałowaliśmy się nie mówię tutaj o buziaku w usta. Świetnie sie dogadujemy, rozumiemy mamy praktycznie ze sobą kontakt przez cały dzień czy to telefoniczny czy też internetowy. Ale mimo to dalej nie wiem jak ją pocałować ;( Szczerze mówiąc to boję się to zrobić bo może Ona jeszcze nie jest gotowa a ja decydując się na ten krok zburzę wszystko na co pracowałem od kilku miesięcy. Jesteśmy na etapie drogich przyjaciół ale dla mnie to za mało ja chciałbym czegoś więcej. W weekend planuję zabrać ją do kina i spróbować zbliżyć się jakoś do niej. Proszę pomóżcie mi jak powinienem się zachować żeby nie stracić a zyskać. Z góry dziękuję za odpowiedzi zarówno te pozytywne jak i negatywne ;)

Gość Pan Zagadka
oczywiście o buziaku w policzek mały błąd się wkradł

Gość gość
Jak chcesz więcej to całuj, a nie zastanawiaj się..

Gość gość
Chcę bardzo ją pocałować tylko zrobię to i co dalej jak okaże się że Ona mnie odtrąci wtedy wszystko przepadnie....

Gość gość
Skoro ona dalej się z tobą umawia i są kolejne randki, to musisz być dla niej atrakcyjny, więc głowa do góry. Myślę nawet, że jesli w najbliższym czasie czegoś nie zrobisz, typu nie pocałujesz, nie dotkniesz to ona może wręcz pomyśleć, że traktujesz ja jedynie jak siostrę, przyjaciółkę, a nie materiał na dziewczynę. Ile macie lat?? Kobiety lubią zdecydowanych mężczyzn. Uwierz mi, gdybyś się jej nie podobał, pewnie by się więcej nie umówiła. Założę się, że ona czeka na twoja inicjatywę...

Gość erkngdjkskb
jesteś głupi. nic nie robiąc obrażasz ta kobietę, uwierz po jakimś czasie gorzej sie wspomina faceta z którym nic nie było. facet który od razu mnie pocałował wspominam dobrze a byłego który czekał i czekał, źle i nawet mam urazę do niego. To tak jakbyś miał okazję i ją marnował. Jesli to atrakcyjna kobieta, a pewnie taka jest, to czemu ma tolerować takiego ciapę gdy inny facet zająłby się nią dużo lepiej? chwilowo może ona poczuje ulgę że nie naciskasz ale potem będzie zła za odtrącenie. a im dłużej czekasz tym gorzej dla ciebie. są zdecydowani faceci i jak ona na takiego trafi to będzie cię bardzo źle wspominała.

Gość gość
Dokładnie, jak będziesz zwlekał, to ona uzna to za odtrącenie albo zobaczy, że jesteś jakąś ciapą!! Facet ma być mężczyzną i powinien umieć zabrać się do rzeczy. Myślę, że większość kobiet marzy by facet, z ktorym randkują od jakiegoś czasu po prostu zabrał się do rzeczy i je namiętnie pocałował, bez żadnych lamerskich pytań czy może :p Najbardziej mnie rozczulają chłopcy, którzy się pytają czy moge cię pocałować... cały urok pryska nagle jak bańka mydlana. Przyciągnij ją do siebie i pocałuj namiętnie, kobiety to uwielbiają.

Gość Pan Zagadka
Dziękuję za odp zrozumiałem że ciągle marnuje okazje i postanowiłem że na następnej randce zabiorę się do rzeczy bo jeśli będę się bał to zrobić to to będzie się odwlekać w nieskończoność aż jakiś inny facet mi ją zgarnie sprzed nosa a tego bym na pewno nie przeżył za bardzo mi zależy na tej kobiecie. A w odp na jedno z powyższych pytań to jesteśmy w wieku Ja 23 Ona 20 świeżo po maturze :)