Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... !!! mamusia !!!

Wózek z metalowym koszem- jaki? Pomóżcie

Polecane posty

Gość ... !!! mamusia !!!

Szukam wózka dla dziecka, który będzie miał metalowy kosz na zakupy. Mam taki wózek głęboki, teraz chcę spacerówkę lub wózek wielofunkcyjny (najwyżej z gondoli nie skorzystam). Te wózki mają normalnie koła (a nie jakieś skrętne), są na paskach lub wahaczach (a nie jakiś beznadziejnych amortyzatorach) i generalnie szukam właśnie czegoś takiego. Znacie takie? Na razie udało mi się wypatrzeć w necie tylko Roana Maritę (ale tego nie chcę) i Babyactive Ballerinę.. Zastanawiam się, czy jest jeszcze jakiś wózek tego typu.

Gość gość
Roany, Jedo, Emmaljungi, Teutonie, Kronany i nie wiem co jeszcze...

Gość gość
Jeszcze chyba te niemieckie Knorry i włoskie Inglesiny i Peg Perego (duże modele) Moim osobistym faworytem jest Kronan Duo, albo Emmaljunga Classic/Sport

Gość !!! mamusia !!!
a może jakieś konkrety??? Jak się nazywają te wózki ... pełna nazwa, a nie firma.. bo taka firma Jedo czy ta na Ema coś tam, to robi mnóstwo modeli. Chcę wiedzieć czego mam szukać, bo jak na razie to przeglądam, szperam.. i tylko te dwa znalazłam. :(

Gość !!! mamusia !!!
a może jakieś konkrety??? Jak się nazywają te wózki ... pełna nazwa, a nie firma.. bo taka firma Jedo czy ta na Ema coś tam, to robi mnóstwo modeli. Chcę wiedzieć czego mam szukać, bo jak na razie to przeglądam, szperam.. i tylko te dwa znalazłam. :(

Gość gość
k***a, tepa dzido google sie klania..nie no najprosciej na gotowe! rusz mozgiem i poszukaj!!!

Gość wrrr !!!   ehm
nie masz nic do powiedzenia to nie pisz..

Gość gość
Ej no przestań dziewczyno. Masz podanych na talerzu producentów, to czego jeszcze chcesz? Tylko forum ci działa? Nie możesz sobie wejść na ich strony i pooglądać modele? Jejku, co za problem? Już nie przesadzałabyś z tymi pytaniami. :o

Gość gość
inglesina magnum