Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TOTALNY POJEB za płotem ! Co z nim zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Początki z sąsiadem nie były złe. Mąż robił mu instalacje elektryczną i jako tako się mieszkało obok niego. konflikt zaczął się kiedy jego bachory niewychowane (ma ich OŚMIORO !) co 5 min właziły nam na podwórko po piłki i zaglądały w okna. Mąż delikatnie zwrócił mu na to uwagę ale nic to nie dało! przez dłuższy czas był spokój. Jednego dnia jechaliśmy samochodem a ten kretyn spychał nas do rowu i zajeżdzał nam drogę. wtedy krew zalała męża i wyskoczył za nim ale ten uciekł. W między czasie zgłosił do skarbówki nasze osiedle, że nie posiadają śmietników. Mąż się upominał żeby obciął gałęzie ze swojego drzewa które wystawały na nasze podwórko bo najzwyczajniej w świecie u nas był syf liściasty ! Prośby na nic się zdały więc mąż tydzień temu usunął gałęzie z naszej strony. Najstępnego dnia siedziałam na podwórku a tej huj : gdzie są ze złodzieje drzewa ? " -wtedy jasna krew mnie zalała. Tak się z nim wzięłam że s******l s********ł do domu. Gdy powiedziałam o tym mężowi tak się wkurzył, że wyczekiwał na niego aż wylezie. Jak wyszedł tak go pojechał, że ludzie z kamerami stali. Gdyby się nie odsunął mąż wciągnął by go przez płot i z*****ł ! Jest jak dzieciak a ma ponad 40 lat (my zmężem ponad 20 lat.) Dodam, że żre się z wszystkimi we wsi ! Zawsze był tu spokój a teraz codziennie ten debil użera sie z kimś innym. Ciągłe wrzaski dzieci pod płotem, zero wychowania. Połowa z dzieci jest adoptowana z powodów pieniężnych. Dostaje za nie kupe siana. Jeden z nich jest chory umysłowo i jednego dnia wygonil go z domu i kazał stać koło śmietnika w deszczu. Znęca się psychiczne nad dziećmi. Na dodatek na jego podwórku stoi drewniany TOI-Toi co jest nielegalne ! Co z nim zrobić ?! TOTALNY DEBIL !

Gość gość
o ja pyerdole!

Gość gość
Wyskoki sąsiada zgłoś na policję, a sytuację znęcania się nad dziećmi do miejskiego ośrodka pomocy społecznej. A jak to nie pomoże, to dzwoń po uwagę, niech przyjedzie z kamerą i kręci psychola.

Gość gość
autorko wybacz ale ty tez jesteś p******a. widzisz jak ktos znęca sie nad dzieckiem i nie zgłaszasz tego bo bardziej w*****a Cie to, że gałezie sasiada wystają na wasze podworko!! lecz sie

Gość gość
Zglos to , trzeba im to ukrocic.