Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włóczykijka

facet 29 lat - prawiczek?

Polecane posty

Gość włóczykijka

Spotykam się od 2 mc, raczej intensywnie z pewnym facetem. Ja mam 24 lata, parę związków za sobą, kilku partnerów w łóżku itd. On ma 29 lat i wydaje mi się, że jest prawiczkiem. Dodatkowo znam wszystkich jego kumpli i każdy mi już powiedział, że są w szoku, bo po raz pierwszy widzą mojego R. z kobietą. Oboje jesteśmy w sobie szaleńczo zakochani i tu powstaje problem. Ja chcę seksu, nie mogę już wytrzymać, z kolei on nic w tym kierunku nie robi. Kończy się zawsze na namiętnych pocałunkach, czasem mnie chwyci za tyłek, albo cycka ale nic więcej :P Muszę z nim porozmawiać na ten temat, ale nie wiem jak zacząć rozmowę, żeby nie wyszło na to, że mam do niego pretensje, czy żeby nie poczuł się zawstydzony przez brak doświadczenia. Info o tym, że jest prawiczkiem nie jest potwierdzone, ale wszystko na to wskazuje, tak jak i na to, że chyba jestem pierwszą jego poważną dziewczyną.

Gość gość
no to go rozbierz i w*****aj w czym problem?

w tym, że jako kobieta wolałabym, żeby on przejął inicjatywę. pozatym zawsze spotykamy się w centrum, czy gdzieś w publicznych miejscach. obydwoje w tym momencie nie mamy prywatności w swoich domach :/

Gość gość
Prawiczek nigdy nie przejmie inicjatywy, musisz sama to zrobic, chociaz za pierwszym razem...

Gość lk,jgfnbg
Nie wstydzisz się z nim spotykać? Przecież to prawiczek. Ja bym czuła się jak ostatnia szmata mając takiego faceta.

Gość ale jaja łee
weź sie za niego sama!

czemu mam się wstydzić? jest z***bistym facetem, bardzo inteligentnym, do tego stał się moim przyjacielem, kumplem do wygłupiania się, a pozatym potencjał ma. ostatnio gdy się całowaliśmy i było już naprawdę gorąco, wprost mu powiedziałam, że jestem napalona i że już nie mogę, więc żeby mnie nie dotykał. on to obrócił w żart i tyle. a moim problemem jest rozmowa, bo chcę go wypytać, dlaczego się tak zachowuje, ale nie chcę by to źle odebrał.

Gość gość
...że jestem napalona i że już nie mogę, więc żeby mnie nie dotykał... Nie rozumiem tego zdania, nie powinno być przeciwnie???

Gość abdul wisimulacha
zorganizuj(cie) jakis wypad na weeknd gdzies, fajna pogoda, wspolny pokoj, lozko, spokoj bez pospiechu winko i zacznijcie:) gdy znowu bedzie sie cos dzialo w dobra strone, ze juz nie bedziesz mogla wytrzymac:P a on odpusci wtedy go spytasz o co kaman??? niech to wyjdzie od obojga to naturalne;) ale mam nadzieje ze...dopniesz swego;)

Gość mlódkarutka
Myślę, że to upokarzające dla kobiety uprawiać seks z prawiczkiem. Mężczyźni powinni mieć swój pierwszy raz z prostytutkami by normalna kobieta nie czuła się gorsza będąc jego pierwszą partnerką.