Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek lodzkie :)

mam ochote pogadac o ....

Polecane posty

moze to głupie ale mam ochote pogadac o sexie swobodnie realnie, nie myslec ze zaraz dojdzie do sexu.. moze nawet podejrzec sie wzajemnie to co lubimy jak lubimy ale bez sexu. pogadac o róznych upodobaniach o różnych miejscach itd.. czy macie tez takie fantazje ???

Gość gość
hm nooo, ale nie wytrzymaja laski :) heheh

no zeby go nie uprawiac tylko fajnie moc pogadac o nim bez tabu :) jakbys chciala oczywiscie moglabys podejrzec zeby np zobaczyc cos o czym rozmawiamy :) Ale własnie nie wydaje mi sie zeby sie udalo tak zeby do niczego nie doszlo :) Bo jestem na bank przekonany ze masturbacja na 100%

Gość exi fleksi
Tomek...ale jestes na bank przekonany, ze z pewnoscia, na pewno, for sure?Ta masturbacja znaczy.Tak na 100%?😭

Gość gość
masturbacja na 100% nie jest zla.... ale taka we dwoje jest o 100% lepsza. Czyli razem 200% :classic_cool:

Gość exi fleksi
Mam chcice!😭

Gość gość
.. i co sie chwalisz.... :D tez mam.

Gość exi fleksi
Ja sie zale, nie chwale. No i zasadnicza roznica- Ty sie cieszysz, a ja dostane swira😭

Gość gość
Ja juz dawno dostalem. To nie zaciesz, tylko wariacki smiech. Taki kolejny etap,. :D

Gość exi fleksi
By wypadalo przestac narzekac i zmienic sytuacje ale jak pozostac porzadna i jednoczesnie zaliczyc?Jak zyc?😭

Gość gość
poza tym, czasem mozna z ta przypadloscia cos zrobic... zwykle starczy rozmasowac odpowiednie miejsce. :classic_cool:.

Gość gość
chyba wszyscy (no, wielu/-e) mamy podobne dylematy. :D

Gość exi fleksi
Rozmasowac?A idz pan w cholere:-/ Jakie 'wszyscy'?Przeciez tutaj sie wszyscy rzna na potege, jako, ze superkochankami sa! Zostalismy sami.

Gość exi fleksi
Rozmasowac?A idz pan w cholere:-/ Jakie 'wszyscy'?Przeciez tutaj sie wszyscy rzna na potege, jako, ze superkochankami sa! Zostalismy sami.

Gość exi fleksi

Gość exi fleksi

Gość gość
nie wierz propagandzie. :D dowodow nie mam, ale jakos mi sie wydaje ze oni rowniez mocno polegaja na automasażu. :D ale fakt ze forum sie pier.. ostro, ..ledwo chodzi. :-/

Gość gość
no, mozna i nie masowac, ale wtedy zwykle konczy sie na... zastrzyku. :D

Gość exi fleksi
Ale dlaczego az 4 razy?Co tu sie dzieje? Mowisz? Troche mnie pocieszyles ale pozostaje kwestia chcicy...no i jestem troche rozzalona czytajac dobre rady kolezanek i kolegow. Bo widzisz, ja nawet w polowie tak wyedukowana seksualnie nie jestem. I nie kazdy spotkany mezczyzna marzy by mnie przeleciec😭

Gość gość
forum haczy niemozliwie, zawsze bylo z tego znane, ale teraz to juz jakas masakra. Jak widzisz gdzies podwojne czy wielokrotne wpisy to wlasnie slady takich haczen.. O, jezeli chodzi o edukacje, to tutaj przeciez sami miszczowie :D szczegolnie ci ktorzy chca dziewice, (zeby owe dziewice nie mialy okazji do porownan zdaje sie) :D co to niby za rady? bo zaraz poszukam :D co do przelecenia (co za obcesowe slowo :classic_cool:) to tego nigdy nie wiesz.. moze zreszta czasem lepiej nie wiedziec. :D co do chcicy to moze nie bede drazyl tematu, bo rozumiem ze kazde slowo na ten temat poglebia tylko... chcice. :P

Gość exi fleksi
Obcesowe?Moze ale wyszlo, poszlo i kazdy wie o co cho:P Mozesz sobie drazyc i mietolic, to nic nie zmieni😭 Jak nie wiem?Toz myslalam, ze tylko niektore,o specjalnych zdolnosciach, posiadly sztuke uwodzenia wszystkich?Bez slow i kontaktu wzrokowego w dodatku:-/ Musze dzis wyprobowac swoj czar:D podobno kazda potwora...sam wiesz:D

Gość gość
jezeli chodziloby o samo przelecenie (brr :D) to mysle ze "kazda potwora" nie mialaby duzego problemu :classic_cool: pod tym wzgledem niektorzy faceci nie sa zbyt wybredni, wystarczyloby dac wyrazniejszy sygnal, khe khe... nie zapominajmy o odpowiadajacym wersie "niewazne ze potwor.. sama wiesz. :D kwestia ze o cos takiego raczej chyba - jeszcze :D nie chodzi, ? W koncu - poki co - slysze ze to wciaz tylko chcica a nie desperacja aby nadziac sie na pierwszy sztywny organ w zasiegu, niewazne czyj. :D z tym uwodzeniem bez kontaktu i slow to tez roznie - zreszta, jezeli chodzi tylko o przelecenie, to i moze jestem w stanie uwierzyc, przynajmniej co do niektorych facetow. :D, powtorzmy, niewazne ze potwor.. ;) to znacznie ulatwia "uwodzenie" kogos kto tylko poluje zeby zostac "uwiedzionym" przez wlascicielke otworu. :classic_cool: pamietam raz w autobusie, jedna kobialka siedzi z kolesiem, oboje cos a la dresmeni, zobaczyla mnie niedaleko, z miejsca sie... wyprostowala, eksponujac walory przednie.. :classic_cool: Pierwszy raz mi sie to zdarzylo, i wtedy zrozumialem o co dziewczynom lata z tym nachalnym podrywem :D Cycki miala calkiem calkiem do hiszpana, niestety srednio urodziwa byla.. poza tym zajeta, no way. :D drazyc i mietolic, mowisz... drazenie bywa mile... mietolenie tez... :P

Gość gość
jezeli chodziloby o samo przelecenie (brr :D) to mysle ze "kazda potwora" nie mialaby duzego problemu :classic_cool: pod tym wzgledem niektorzy faceci nie sa zbyt wybredni, wystarczyloby dac wyrazniejszy sygnal, khe khe... nie zapominajmy o odpowiadajacym wersie "niewazne ze potwor.. sama wiesz. :D kwestia ze o cos takiego raczej chyba - jeszcze :D nie chodzi, ? W koncu - poki co - slysze ze to wciaz tylko chcica a nie desperacja aby nadziac sie na pierwszy sztywny organ w zasiegu, niewazne czyj. :D z tym uwodzeniem bez kontaktu i slow to tez roznie - zreszta, jezeli chodzi tylko o przelecenie, to i moze jestem w stanie uwierzyc, przynajmniej co do niektorych facetow. :D, powtorzmy, niewazne ze potwor.. ;) to znacznie ulatwia "uwodzenie" kogos kto tylko poluje zeby zostac "uwiedzionym" przez wlascicielke otworu. :classic_cool: pamietam raz w autobusie, jedna kobialka siedzi z kolesiem, oboje cos a la dresmeni, zobaczyla mnie niedaleko, z miejsca sie... wyprostowala, eksponujac walory przednie.. :classic_cool: Pierwszy raz mi sie to zdarzylo, i wtedy zrozumialem o co dziewczynom lata z tym nachalnym podrywem :D Cycki miala calkiem calkiem do hiszpana, niestety srednio urodziwa byla.. poza tym zajeta, no way. :D drazyc i mietolic, mowisz... drazenie bywa mile... mietolenie tez... :P

masturbacja we dwoje moze byc fajna wiec dlaczego nie spróbowac jezeli bedzie tego chciala druga osoba :) warto spróbować :)

Gość gość
najlepiej w tym samym pokoju, gwiazdorzenie online chyba pozostawie innym. :D no i plytki szybki oddech dziewczyny tez inaczej brzmi przy samym uchu a nie przez sluchawki :D

Gość exi fleksi
Zaplon szachisty Tomaszu:D Niestety masturbacja ,wzajemna czy nie, zostala zepchnieta na miejsce poza podium przez doglebna analize zasadnosci przechwalek forumowych.Uff. Tak...cos w tym jest.W tym eksponowaniu walorow na widok samca. Tyle, ze samiec musi byc zachecajacy seksualnie, inaczej nawet mi przez mysl nie przejdzie owe walory w swietle reflektorow stawiac. Takze-gratuluje:D Nie wiem czy nie chodzi o nadzianie.No...pewnie nie, bo co to za seks?No ale jesli powiem, zamiast budowania gniazda chce spotkan o naturze konwersacyjno-seksualnej, to nie bedzie poprawne politycznie.I zaraz zostane plytka, puszczalska kurfa😭. Jak zyc, powtarzam?

Gość gość
tia, popadanie w przesade i latanie od krawedzi do krawedzi w ocenianiu innych jest niestety popularne, tutaj rowniez... mysle ze moznaby oficjalnie rozpoczynac gadke od "spotkan konwersacyjnych" z malymi podtekstami - jezeli klient jest do zaakceptowania werbalnie i fizycznie to nastepnie przejsc (raczej juz sam na sam, ale dosc szybko) do "masturbacyjnych"... (raczej na pewno przyjetych z entuzjazmem, znajac samcow, szczegolnie stanu wolnego) - a potem to juz wiadomo .. :D jako samiec mam zrozumienie dla chcicy i nadziewania sie, byle bezpiecznego. a co to za seks? nadziewany, a jaki :P

Gość gość
PS etap "spotkan masturbacyjnych" jest o tyle wygodny, ze - IMO - dziewcze nie wyjdzie od razu na kurfe, tylko na ot, temperamentną. kazdy facet to robi wiec raczej zrozumie taka propozycje - a reszta ludkow dowodow na cokolwiek i tak miec nie bedzie, wiec pozostaje japy zamknac. poza tym, zebym ja facet uczyl dziewczyne jak podrywac i puszczac czujki... swiat sie konczy. :D

Gość flexieksi
Aaaa...a jak od razu na niego wskoczy to ludki dowody dostana?:D Jakie uczyc?Ja myslalam, ze rozmawiamy, poglady wymieniamy:P Nie to, zeby to byla czesc konwersacyjna:classic_cool: