Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i nigdy nie miałam faceta. Dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość

Owszem było kilku adoratorów ale nie byli w moim typie. Był jeden ale za bardzo pyskowałam, za duzo wymagałam, by poświęcał mi swój czas ( a konczyl wtedy studia ) i kontakt się urwał. Żaden mezczyzna mnie nie podrywa, nikt się za mną nie ogląda...przynajmniej nie zauwazylam, by ktos na mnie patrzył. Czeka mnie staropanieństwo ? :(

Gość Wyrocznia Wyrocznia
24 lata to wiek w którym wszystko jeszcze jak najbardziej przed tobą, teraz ludzie wiążą sie ok 30r.ż. Czasem pośpiech nie jest najlepszym doradcą, być z byle kim to jescze gorzej niż być samotnym, a jesli czujesz że nie masz powodzenia u facetów może faktycznie masz jakaś cecha, która jest bloadą, nie bierz mi za złe tego co pisze.

Gość gość
moze nie jestes atrakcyjna.... sexi ? To mozna naprawic jakos :-)

Gość gość
Mam to samo. 24 lata i NIC. A najgorsze jest to, ze rodzina się "czepia" i myślą ze to moje widzi mi się ze nikogo nie mam a to nieprawda! Bardzo bym chciała kogoś mieć ale się jakoś nie zanosi. Tylko sami starsi faceci w granicy 40-50 lat na mnie zwracają uwagę. 3 razy poderwałam faceta i za każdym razem po jakimś czasie dostawałam kosza. Na dzień dzisiejszy dałam sobie z nikim spokój. Nie to nie, bez łaski. Mam własne mieszkanie, pracuje i studiuje. Rozwijam swoje hobby. Widocznie dla mnie nie ma przeznaczonej połówki. Takie jest życie, życie ma się jedno nie będę je tracić czasu na rozmyślanie i użalanie się nad sobą bo to bez sensu. NIKT mi nie da odpowiedzi dlaczego jedni maja kogoś a drudzy są skazani na samotność. Żaden facet nigdy kwiatów mi nie dal, prezentów, czułości, bliskości, namiętności, nawet za rękę się nie trzymałam ani nie całowałam (po pijanemu się nie liczy). Nigdy nie usłyszałam od ust faceta Kocham Cie, jesteś jedyna itp itd -po prostu masakra. 3maj się! Nie martw się - masz SIEBIE! :)

Gość gość
dziewczyny to smutne co piszecie. Samemu w mlodym wieku. :-)

Gość spragnionaNapalona
ja mam tak samo a mam juz 25 lat ;/

Gość Wyrocznia Wyrocznia
Dziewczyny! Pamietajcie nadzieja to najlepsza z mozliwych rzeczy, znajdzie sie ktos w sam raz dla was, czasem trzeba wyjsc do ludzi zapisac sie np na kurs tańca, czy cos zwiazanego z hobby. moze potrzebna jest drobna korekta w sylwetce ciala w zachowaniu, a to da sie poprawic

Gość spragnionaNapalona
latwo sie mowi :( mna sie interesuja tacy z ktorymi nie ma o czym gadac albo zaniedbani i brzydcy :(

Gość gość
A najgorsze sa slowa rodziny: co tak siedzisz w domu, wyjdz do ludzi, ubierz krotka spodniczke i w miasto. He he ile razy ja juz bylam na tym miescie i nic. Totalna porazka. Co oni mysla, ze wyjde i kazdy facet bedzie mnie zarywal? Zarywaja owszem - pijOki. Od nich ZAWSZE uslysze komplement hehe boki zrywac.

Gość Wyrocznia Wyrocznia
szukanie przez internet nie jest według mnie dobrym rozwiazaniem, odrobinia optymizmu 25 lat to jak I-sza młodość, kurcze spotkacie kogoś tylko zwykle tak jest ze nie trzeba chciec tak na desperata, a nikt was nigdy nie podrywal w sklepie na ulicy moze kolega sie usmiecha i trzeba zainicjowac spotkanie bo niesmialy. moze po prosu zbyt wysokie wymagania moze ten brzydki okaze sie najwspanialszym czlowiekiem na swiecie

Gość gość
proponuję nadal wypatrywać księcia

Gość spragnionaNapalona
chlopak ktorego kocham ma inna, tylko z nim mi sie dobrze gadalo :( inni nie podrywaja, nie mam duzych cyckow i duzej pupy jestem filigranowa panienka wygladam na 20 lat

Gość Wyrocznia Wyrocznia
ale czy juz tak ci sie spieszy ? juz teraz dziś zaraz jutro? cierpliwosci znam wielu singlow/ek po 30stce i sadze ze to dopiero najlepszy czas

Gość spragnionaNapalona
bo znajomi sa po slubie i zareczaja sie a ja nadal sama i wszyscy sie smieja i wspolczuja i tez mi brakuje bliskosci :( samotnosc jest do kitu

Gość Wyrocznia Wyrocznia
wybacz, ale moim zdaniem za bardzo to przezywasz miej swoje zdanie jesli nie ma wlasciwego faceta to daruj sobie na razie, a uwierz mi przyslowie lepszy rydz niz nic tutaj zupelnie sie nie sprawdza

Gość gość
wydaje mi sie ze jestes chyba bardziej napalona niz nastawiona na milosc

Gość gość
sora ale pewnie jestescie brzydkie utyłe, sorki ale pewnie taka prawda labo jeszcze zlosliwe zolzy albo 1 i 2

Wyrocznia Wyrocznia, znasz singli (liczba mnoga) po 30stce ? Kurcze, to widze, ze obracamy sie w supelnie roznych kregach, w mojej pracy ludzie mlodsi ode mnie o 5 maja w tym roku sluby (lacznie 4). Masakra...

Gość gosc  5
no to brac co jest ,, bo nic nie zostanie :-D

Gość gość
Dzeiwczyny wklejajcie zdjecia a noz widelec :)

Gość ziomaL_z_osiedla
siema skad jestescie to ja chetnie was poznam :P ?

Gość nopoco
Dziewice maja stracha :-)

Gość ziomaL_z_osiedla
skoczymy na browca :) ?

Gość ziomaL_z_osiedla
skoro nie to p*****l_cie sie zimne suki :)

Gość damiano.21
pokazcie jakies foty powiemy czy jestescie atrakcyjne czy nie :)

Gość Ja mając 24 byłam już
drugi raz mężatką :-)

Gość damiano.21
a czemu ddrugi raz?

Gość gość
Ja mając 24 byłam już to musi byc niezla k***a z ciebie

Gość Ja mając 24 byłam już
Bo od pierwszego odeszłam po roku. Gdy po ślubie zamieszkaliśmy razem już nie było tak fajnie jak przed i wyszło jak wyszło...rozwiodłam się.