Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Landryneczka_a

Seks a uczucia... Pomocy!

Polecane posty

Gość Landryneczka_a

Strasznie mi głupio, nie wiem od czego zacząć. Byłam z chłopakiem 26 miesięcy i nie powiem, bo nadal go kocham. Po zerwaniu bardzo potrzebowałam pieniędzy i zaczęłam spotykać się z facetami dla seksu. Teraz, gdy z moim byłym odnowił się kontakt powiedziałam mu o wszystkim, stwierdził, że mnie kocha i mu na mnie zależy, ale skoro się nie zmienię od razu to on nie chce ze mną być :( Ja chcę go odzyskać i chcę się zmienić, ale brakuje mi jeszcze trochę pieniędzy na spłatę długów.. Później sama chcę z tym skończyć, co ja mam zrobić żeby on do mnie wrócił? Jak skończyć z tym wszystkim skoro na mój telefon codziennie ktoś dzwoni :( Ja już tak nie chcę a nie mogę zmienić numeru (umowa)! :( Doradźcie mi, proszę. Chcę odzyskać byłego!

Gość gość
Jestes tj tania prostytutka i ty sie nie zmienisz...jak mozna sie sypac dla kasy...masakra...ciekawe ile rodzin rozpieprzylas

Gość Landryneczka_a
Żadnej. Miałam długi i jakoś to spłacić musiałam, niestety pracy nie było nigdzie.. Nie oceniaj ludzi skoro nie wiesz jaka jest ich sytuacja życiowa, bo dla mnie to co robię też nie jest fajne... I chcę z tym skończyć!

Gość Landryneczka_a
Pomóżcie mi! Jak z tym skończyć i odzyskać byłego?! :(:(