Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Landryneczka_a

Jak go odzyskać po tym co robię?! pomocy!

Polecane posty

Gość Landryneczka_a

Strasznie mi głupio, nie wiem od czego zacząć. Byłam z chłopakiem 26 miesięcy i nie powiem, bo nadal go kocham. Po zerwaniu bardzo potrzebowałam pieniędzy i zaczęłam spotykać się z facetami dla seksu. Teraz, gdy z moim byłym odnowił się kontakt powiedziałam mu o wszystkim, stwierdził, że mnie kocha i mu na mnie zależy, ale skoro się nie zmienię od razu to on nie chce ze mną być :( Ja chcę go odzyskać i chcę się zmienić, ale brakuje mi jeszcze trochę pieniędzy na spłatę długów.. Później sama chcę z tym skończyć, co ja mam zrobić żeby on do mnie wrócił? Jak skończyć z tym wszystkim skoro na mój telefon codziennie ktoś dzwoni :( Ja już tak nie chcę a nie mogę zmienić numeru (umowa)! :( Doradźcie mi, proszę. Chcę odzyskać byłego!

Gość mrowieniewnogach
nie odzyskasz

Gość gość
moje zycie runelo pol roku temu. nie miałam sily by dalej zyc. pierwszy raz milosc dzieki ktorej zycie mialo kolory a potem smutek zal i serce które krwawiło. Zaczęłam szukać sposobów na to by go odzyskać. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Pomyślałam, ze co mi zależy, zamówie rytuał, a nóż się uda odzyskać. Efekty przerosły moje oczekiwania. Po 3 tygodniach wrócił do mnie z płaczem Wybaczyłam jesteśmy teraz razem szczęśliwi.

Gość gość
jestes zwyklo d***** czyli kobietą. Dobrze zrobisz jak od niego sie odczepisz bo on cierpi