Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyleczek2188

ciąza po ciąży

Polecane posty

witam jakie moga byc objawy ciaży po ciąży tzn jak jeszcze nie dostalam okresu po porodzie. karmie jeszcze piersia maly ma niecale 6 miesiecy a jak mam mdlosci bol brzucha jestem senna robilam w poniedzialek test ale wyszedl negatywny a wczoraj zauwazylam plamke na bieliznie myslalam ze moze okres ale na tej plamce sie skonczylo co o tym sadzicie

Gość gość
Jestem 10 tyg po porodzie, nie karmie piersią i.taką plamką zaczal mi sie pierwszy okres, tzn plamka pojawiła sie kilka dni wczesniej, leciutkie plemienia, nitki krwi w śluzie,a za 2-3 dni okres. Może w Twoim przypadku tak będzie, lub to plamienie zw z owulacja. Raczej nie jesteś w ciąży! Tym bardziej że test negatywny. A chcecie miec już kolejne dziecko? Zabezpieczacie sie? Bo napewno wiesz że karmienie piersią nie zabezpiecza.

Gość gość
Objawy ciąży po ciąży?! Co za pytanie głupie, takie same jak w każdej normalnej pierwszej drugiej trzeciej ... ciąży

Gość gość
wiem ze nie zabezpiecza dziecko chcemy miec a o objawy dlatego pytam ze zazwyczaj pierwszym jest brak okresu a ja go jeszcze nie dostalalam a brzuch mnie mocno boli