Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_1983

Plamienie

Polecane posty

Gość Ania_1983

Witajcie! Mój okres trwa już 3 tydzień, a przed nim miałam częste plamienia. Czy to jest normalne? Proszę o odpowiedź

Gość aneczkal
Nie, to nie jest normalne zdecydowanie. Koniecznie idz do ginekologa, coś Ci sie rozregulowało.

Gość Durnowata prowokacja
Chyba musialabys miec 6 lat żeby myślec że okres który trwa prawie miesiiąc jest normalny.

Kochana, koniecznie idź do lekarza. Powodów może być wiele, od tych mniej poważnych po bardziej skomplikowane. Bardzo prawdopodobne, że mogą być to mięśniaki macicy. Zadbaj o szybką wizytę i daj znać :) pozdrawiam

Gość Ania_1983
Wizytę mam dopiero za 2 tygodnie, martwię się.. mozesz cos wiecej powiedziec o tych miesniakach?

Gość gość
To nie jest normalne. Dobrze, że idziesz do lekarza. Przyczyny mogą być różne. Na mięśniaki masz raczej małe szanse - młoda jesteś choć zdarza się. Nadżerka może to być, lub co bardziej prawdopodobne - zaburzenia hormonalne. Istnieje szansa na ciążę u ciebie?? http://ofiaralosu88.blog.onet.pl/

Wydaje mi się, że ciąża jest mało prawdopodobna :) Ale bardzo dobrze, że masz umówioną wizytę. O mięśniakach polecam stronę www.miesniakimacicy.pl Możesz również zapytać eksperta prof. Paszkowskiego co o tym sądzi. Pozdrawiam

Gość gość
W zasadzie nie wiem o co konkrentego miałabym zapytac.. plamienia już mam zdecydowanie mniejsze, ale i tak sie martwie.. ;./

W takim razie pamiętaj na przyszłość, jak tylko będziesz miała jakieś nurtujące, bądź krępujące pytania możesz śmiało zadać pytanie na tamtej stronce, to ekspert w sprawach kobiecy :) oczywiście daj znać po wizycie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)